ZORANNAH IMA NOVOG DEČKA: Radio na crno, zatvarali mu klub, vode ga kao mutnog SIN JE MOĆNOG HRVATSKOG TAJKUNA!
Zorana Jovanović - Zorannah, Foto: Printscreen/ Instagram/ zorannah

OTKRIVAMO!

ZORANNAH IMA NOVOG DEČKA: Radio na crno, zatvarali mu klub, vode ga kao mutnog SIN JE MOĆNOG HRVATSKOG TAJKUNA!

Blogerka je svog partnera predstavila prijateljima tokom proslave rođendana u četvrtak uveče

Objavljeno:

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, u vezi je sa sinom hrvatskog tajkuna Marijana Šarića, Mateom Šarićem.

Blogerka je svog partnera kako blizak izvor prenosi za medije predstavila prijateljima tokom proslave rođendana u četvrtak uveče, koju je organizovala u jednom prestoničkom lokalu.

foto: Printscreen Instagram

Za njihovu vezu navodno zna samo najuži krug ljudi, dok je ostalima Matea predstavila kao prijatelja iz Hrvatske. Njih dvoje su kako još prenosi izvor nerazdvojni, i ona je često kod njega u Zagrebu, ali par itamo vodi računa da niko ne sazna za njih. Pa iako je situacija takva, i iako Zorannah nikada i nekači fotografije sa njim, već je uvek na njima sama, ona je odlučila da ga ipak dovede na svoju rođensdansku žurku. Složili su se navodno da je glupo da zbog takvih stvari ne budu zajedno na tako bitnim događajima.

KO JE MATEO ŠARIĆ?

Sin hrvatskog tajkuna Marijana Šarića i jedan od vlasnika kluba H2O u Hrvatskoj.

Oko njega se u medijima digla ozbilja prašina 2011, kada je klub počeo sa radom, a kada je ustanovljeno da je radio na crno. Tada je prvi put senka pala i na Matea Šarića kao jednog od vlasnika.

Naime, tamnošnji mediji su zabeležili da ovaj klub vode Mateo Šarić, sin Marijana Šarića, i Ivan Lončar, sin Mladena Lončara, navodno najbogatijeg i najtajnovitijeg hercegovačkog tajkuna.

Nakon dva meseca rada na crno, noćni klub H2O u središtu Zagreba privremeno je (na mesec dana) zatvorio Državni inspektorat zbog neispunjavanja minimalnih tehničkih uslova. Klub je legalno proradio 6. decembra, što je navodno potvrdio i Državni inspektorat: 13. decembra naplatio je kaznu samo za točenje alkohola.

U hrvatskim medijima tada se digla velika uzbuna, a pitali su se kako je to moguće, iako u međuvremenu klub nije dobio dozvolu te i dalje, navodno, nije ispunjavao uslove iz Zakona o ugostiteljskoj delatnosti.

Isti klub je međutim otvoren sa istim vlasnicima kao neprofitna zadruga građana, a nazvan je se Bridž club H20. Kao takav nije morao ispunjavati sve obveze i uslove koje ispunjavaju trgovačka društva i preduzetnici. Vlasnici su, čini se, pronašli način i narugali se zakonima, državi i celoj branši stvarajući nelojalnu konkurenciju ostalim ugostiteljima koji poštuju propise, zaključili su tada hrvatski mediji, stavivši ovaj čin i njegove vlasnike na stub srama, i okarakterivšiši ga kao sraman i pre svega mutan.

KO JE MARIJAN ŠARIĆ?

Jedan od najvećih hrvatskih tajkuna, gradio je poslove na raznim područjima i zarađivao milione. Svoje carstvo je izgradio nakon što je postao zastupnik Samsunga i većinski vlasnik Karlovačke banke.

Krajem osamdesetih osnovao je firmu u Zagrebu, a u Ilici kraj Britanskog trga otvorio je prvi 'duty free shop' u bivšoj Jugoslaviji. U dućanima je prodavao Samsungovu robu, a kompanija Europatrade je u kratkom vremenu postala jedna od pet najboljih partnera Samsunga u svetu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.