OVAKO SADA IZGLEDA: Zona Zamfirova je postala prelepa devojka! NJEN SEKSIPIL SE OSEĆA U VAZDUHU
Jana Milosavljević, Foto: Printscreen / Youtube

KONTRAVERZAN BRAK

OVAKO SADA IZGLEDA: Zona Zamfirova je postala prelepa devojka! NJEN SEKSIPIL SE OSEĆA U VAZDUHU

Jana je nastavila da se bavi glumom ali je najviše kontaverze izazvala kada se mala Jana, kako je svi pamte udala za poznatog režisera

Objavljeno: 08:23h

Kada se prvi put pojavila u filmu“ Zona ZamfirovaJana Milosavljević bila je preslatka devojčica ali bilo je i suviše rano da joj se predviđa bilo kakva glumačka karijera.

Nakon toga mediji su je predstavljali kao ćerku Nenada Milosavljevića poznatijeg kao Neša iz grupe „ Galija“.

Jana je nastavila da se bavi glumom ali je najviše kontaverze izazvala kada se mala Jana, kako je svi pamte udala za režisera Filipa Gajića. Od tada je prošlo punih 15 godina pa Jana danas ima 29 godina i ostvarila se u najlepšoj i do sada najuspešnijoj ulozi majke rodivši sina Joakima. Iako je javnost bila iznenađena zbog generacijske razlike koja broji više od dve decenije , Janu i Filipa spojila je ljubav u svakom smislu pa i ona prema pozorištu.

Jedna od interesantnih činjenica je da je Filip prethodno bio u braku sa ćerkom Radeta Šerbedžije, Lucijom Šerbedžijom sa kojom ima dvoje dece.

Bez ozira na pritisak medija sa kojima se par uspešno nosio, s obzirom na to da su zaljubljeni i međusobno i u istu umetnost koja ih je i spojila, nesumnjivo će pažnju privlačiti i novim, uspešnim prokjektima.

foto: Printscreen / Youtube

BONUS VIDEO:

IZGLEDA KAO SAVRŠENO UMETNIČKO DELO, ALI KAD PRIĐETE BLIŽE... Ovaj portret krije neverovatne tajne! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Pulsonline.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.