TO JE BIO MOMENAT! HVALA BOGU ŠTO SAM ŽIV! Miki izneo SVE DETALJE teške saobraćajne nesreće! Evo KO JE KRIV (VIDEO)
Miki Đuričić o udesu, Foto: Printscreen Youtube

snimak iz bolnice

TO JE BIO MOMENAT! HVALA BOGU ŠTO SAM ŽIV! Miki izneo SVE DETALJE teške saobraćajne nesreće! Evo KO JE KRIV (VIDEO)

Đuričićeva ispovest iz bolničke postelje

Objavljeno:

Zadrugar Miki Đuričić juče je doživeo saobraćajnu nezgodu kada je, vraćajući se iz Šapca, na trenutak zaspao za volanom i udario u most.

Slomljena mu je karlična kost na dva mesta i trenutno je zbrinut na Vojnomedicinskoj akademiji. On je otkrio šta se konkretno dogodilo, kao i to koliko će trajati njegovo oporavak.

foto: Printscreen Youtube

Ja sam kriv, sleteo sam s puta jer sam ceo dan radio i uveče sam bio baš umoran i zvao me neki majstor iz Šapca da se vidimo, ja sam otišao i kad sam se vraćao bio sam preumoran i umesto da stanem sa strane da odspavam... To je bio trenutak kad sam sklopio oči i kad sam otvorio vidim neka njiva, udario u ćupriju. Sam sam izašao iz auta, sve okej, slomio sam karlicu, moram da mirujem tri nedelje, ne mora operacija, jedino što moram da mirujem, imam taj teg, to mora da stoji. Kriv sam, Bogu hvala što sam živ, trebao sam da stanem da odmorim", rekao je Miki i dodao da je i njegova bivša devojka bila uz njega.

Ljudi su tu bili, zvao sam kuma, zvao sam bivšu devojku sa kojom sam ostao prijatelj, ona je bila tu. Ja i moja bivša devojka smo kao brat i sestra, ona je uvek tu za mene, ostali smo u jako dobrim odnosima."

U videu pogledajte šta je još ispričao:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.