DARKA ČEREČE ZBOG VOŽNJE BEZ DOZVOLE, A MIKIJU ŽELE BRZ OPORAVAK: Srbi jedne veličaju, a druge bi da javno LINČUJU
Miki Đuričić juče je u ranim jutarnjim satima doživeo saobraćajnu nezgodu, Foto: Prinscreen

nepravda?!

DARKA ČEREČE ZBOG VOŽNJE BEZ DOZVOLE, A MIKIJU ŽELE BRZ OPORAVAK: Srbi jedne veličaju, a druge bi da javno LINČUJU

Miki se trenutno nalazi na VMA, gde se oporavlja

Objavljeno:

Bivši zadrugr Miki Đuričić juče je u ranim jutarnjim satima doživeo saobraćajnu nezgodu kod mesta Obrež, u kojoj je zadobio nekoliko preloma duž karlične kosti.

Pčelaru iz Kupinova je samo dan pre nezgode pisana prijava zbog vožnje bez posedovanja vozačke dozvale, koju nema već dvadeset godina.

Miki se trenutno nalazi na VMA, gde se oporavlja.

Ekstrnzija urađena hvala doktor pukovniku Vranicu

Објава коју дели miki djuricic (@mikidjuricickupinovo) дана

- Nemam dozvolu, ali vozim već toliko dugo. Nisam imao nikakvih problema i sve sebi kažem da hoću da polažem i nikako da to završim. Iz ove perspekitve sam odlučio da neću više uopšte ni da vozim auto, već da ću isključivo da idem biciklom. Nekada sam znao da iz Kupinova dođem do Beograda - priča za "Blic" Đuričić i dodatno opisuje kako je došlo do saobraćajne nezgode.

- Ceo dan sam radio, vitlao sam sa kumom po Zemunu, tražio neke majstore. Došao kući oko 10, pola 11. Onda se čuo sa nekim drugim majstorom, zvao me da dođem kod njega da mi završi neki posao. Otišao kod majstora, bio premoren i zaspao za volanom. Onda sam udario u ćupriju i sve ostalo znate. Trebalo je lepo da zaustavim auto, a ne ovo da se desi, ali šta je tu je. Dok je došla Hitna pomoć, izašao sam sam iz automobila - rekao je Miki.

foto: Printscreen

Podsetimo, sličnu sitaciju nedavno je imao Darko Lazić, koji je takođe vozio bez dozvole u trenutku saobraćajne nesreće. Pevač nema dozvolu skoro šest godina, i javnost ga je zbog toga žestoko osudila, govoreći da treba da ide u zatvor zbog neoprimerenog ponašanja. Kod Mikija to nije slučaj, već se većina zabrinula za njegovo stanje, te mu sa svih strana stižu reči podrške.

Čini se da je javnost još jednom pokazala da neguje dvostruke aršine kada je reč o osudi pojedinih javnih ličnosti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.