DARKO KORISTIO MAKSIMOVIĆEVE PROSTITUTKE?! Ana ga uhvatila NA DELU u hotelu i momentalo podnela zahtev za RAZVOD!
Darko Lazić i Ana Sević rastali su se pre više od godinu dana, Foto: Prinscreen

pravi razlog za razvod

DARKO KORISTIO MAKSIMOVIĆEVE PROSTITUTKE?! Ana ga uhvatila NA DELU u hotelu i momentalo podnela zahtev za RAZVOD!

Pevač je svojevremeno pevao na jednoj žurki čiji su domaćini rešili da ga počaste devojkom iz „arsenala“ makroa Mihajla Maksimovića, a njegova tadašnja supruga je to saznala i napravila haos

Objavljeno:

Darko Lazić i Ana Sević rastali su se pre više od godinu dana, a kako Kurir Stars ekskluzivno saznaje, ona se odlučila za razvod kada je saznala da njen tadašnji suprug orgija s prostitutkama!

Pevač je, naime, svojevremeno bio korisnik usluga takozvanih elitnih prostitutki, zbog čega je u jednom poznatom beogradskom hotelu nastala prava filmska akcija nakon što ga je Ana potražila na mestu „zločina“! Darko je tada pevao na jednoj megalomanskoj žurki, gde se zbog orgijanja s prostitutkama okupio sav beogradski „krem“.

foto: Dragana Udovičić

Kada je doveo atmosferu do usijanja, počastili su ga jednom devojkom, s kojom je Lazić otišao u sobu, saznaje Kurir Stars od izvora koji je inače bio dugogodišnji klijent prostitutki nedavno uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića.

- Darko je pevao od 19 do 23 časa, cirkao je alkohol sve vreme i bilo je ludo. Svi su se zezali, jeli, pili, tu su bile i prostitutke koje su celo veče zabavljale goste. U prizemlju je bilo veselje s muzikom, a na spratovima su bile sobe za klijente. Dare nas je zabavljao, a kad je završio posao, dali su mu jednu zgodnu crnku da ga počaste, jer je super pevao. Posle 23 časa su njih dvoje otišli u sobu. On je bio skoro obeznanjen od alkohola, ali i od nekih psihoaktivnih supstanci - priča naš izvor i dodaje da to veče pamti kao da je juče bilo zbog onoga što je usledilo kada je na žurku neočekivano upala Lazićeva tadašnja žena Ana Sević i napravila skandal.

foto: Damir Dervišagić

- Sve je bilo super, ali smo se već svi pitali što Darko ne silazi iz sobe posle pet sati. U jednom momentu upala je Sevićka u hotel i počela da drami na sav glas gde je Darko. Bilo je jasno da joj je neko javio gde joj je muž i šta radi. Počela je da ga traži po hotelu i da pravi skandal, da viče kako zna da je tu, ali nije uspela da ga pronađe - kaže izvor i dodaje da je pevačica bila toliko besna da je čak trčala po spratovima.

- Ona je nekako napustila hotel nakon ubeđivanja s osobljem, a Darka smo potpuno pijanog jedva izneli iz sobe tek u četiri ujutru, kada je otključao vrata, i strpali ga pravo u automobil da ga vozimo kući - seća se naš sagovornik, dok Ana i Darko nisu bili dostupni za komentare.

foto: Printscreen / Youtube, Zvezde Granda Specojal

Podsetimo, nakon što su objavili da će se razvesti sporazumno, Darko je počeo vezu s verenicom Marinom Gagić, koja čeka njegovo dete, a Ana s Danijelom Nedeljkovićem, od koga se i sada ne razdvaja. Razvod para koji ima ćerku ipak još nije gotov, a pisalo se da je razlog podela imovine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.