JA SAM SE DOBRO ISPLAKALA: Lepa Brena PRVI PUT javno o RASPADU PORODICE Živojinović! Ovo pevačici NAJTEŽE PADA...
Lepa Brena je sa suprugom Bobom gradila dom svojoj deci, Foto: Printscreen/youtube

bolna tema

JA SAM SE DOBRO ISPLAKALA: Lepa Brena PRVI PUT javno o RASPADU PORODICE Živojinović! Ovo pevačici NAJTEŽE PADA...

Otvorila dušu i otkrila svoju najveću porodičnu dramu

Objavljeno:

Lepa Brena progovorila je o odrastanju svojih sinova i želji da svako od njih organizuje svoj život i ode iz velike porodične kuće, koju su ona i suprug Boba sa ljubavlju kupili za svoju decu.

Volim da putujem, da se družim sa svojom publikom, a više nisam toliko vezana za ovaj prostor, ali volim prirodu i da je negde pored vode", započela je Brena razgovor za Grandnews sedeći u svom dvorištu na Bežanijskoj kosi.

foto: Printscreen / Instagram

Stefan je izjavio u medijima da jedva čeka da se ostamostali.

Mi smo i kupili jednu veliku kuću da bismo bili sa decom, ali sada je to jedna priča gde je svaki roditelj srećan što se njegovo dete osamostalilo i što želi nekakav svoj lični život što je sasvim normalno, jer nije normalno da živite sa roditeljima posle dvadeset i druge-treće godine. Ali ja sam se kao majka jedan dan isto tako dobro isplakala. Plakala sam i kada je Filip otišao na fakultet, kada je otišao iz kuće, isto i Stefan, prosto je ova kuća prazna ukoliko nema dece u njoj", sa setom je ispričala pevačica koja se nije lako pomirila sa tim da će svi njeni sinovi otići svojim putem i graditi svoje porodice, kao što se to već i dešava.

foto: Damir Dervišagić

Brena je presrećna što joj su joj snaja Aleksandra Prijović i Filip Živojinović podarili unuka.

To je nešto što je neverovatno i jedna vrsta ljubavi koja nam je falila sada u ovim godinama. Svaki put kada ga vidite sve ste više i više zaljubaljeni u njega", rekla je pevačica, koja se raznežila dok je govorila o Aleksandru.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.