SVI SMO ZNALI DA JE VOJIN ĆETKOVIĆ PRE SLOBODE IMAO JEDAN BRAK: Ali niko nije znao za Kristinu!
Foto: Nebojša Mandić

OPALAC!

SVI SMO ZNALI DA JE VOJIN ĆETKOVIĆ PRE SLOBODE IMAO JEDAN BRAK: Ali niko nije znao za Kristinu!

Glumac Vojin Ćetković devedesetih godina pojavio se u spotu grupe K2 za pesmu "Ajmo u život", a mnogi su ovaj detalj iz prošlosti zaboravili.

Objavljeno:

Muzička grupa K2 koju su činile sestre Aleksandra i Kristina Kovač imala je veliku popularnost devedesetih godina, a "Ajmo u život" bio je jedan od njihovih najvećih hitova. Upravo u spotu za ovu pesmu, koji je objavljen 1995. godine, pojavljuje se i glumac Vojin Ćetković. Popularni glumac koji je danas u srećnom braku sa koleginicom Slobodom Mićalović sa kojom ima bliznakinje Milu i Veru, tada je bio mlađi 22 godine i tada tek pravio svoje prve glumačke korake, koji su kasnije od njega napravili jednu od najvećih zvezda na našim prostorima.

foto: Printscreen

U ovom spotu Vojin se pojavljuje u ulozi gradskog šmekera, koji zavodi Kristinu Kovač u ludom noćnom provodu, u čemu i uspeva. Ovo se naravno dešava samo u spotu. Privatno, Kristina i Vojin su dobri prijatelji ostali do dan danas, što dokazuje i jedan gest koji je nedavno napravila. Aleksandra Kovač prisetila se ove uspomene iz prošlosti i na svom Fejsbuku podelila fotografiju nastalu pre 22 godine.

foto: Printscreen

Inače, zbog velike popularnosti istoimenog albuma, sestre Kovač 1997. godine album "Ajmo u život" snimile su i za špansko tržište, pod nazivom "Vamos de fiesta", a tada se pored njih ponovo pojavio Vojin.

A ostale fotke iz spota, pogledajte u galeriji:

1 / 4 Foto: Printscreen

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.