JK i Ceca oči u oči na sudu zbog teške KLEVETE! Jelena bežala od Ražnatovićeve, sakrivala se u HODNIKU suda!
Ceca i Jeca se već godinama unazad tužakaju, Foto: Vladimir Sporčić

JOŠ JEDNO ROČIŠTE

JK i Ceca oči u oči na sudu zbog teške KLEVETE! Jelena bežala od Ražnatovićeve, sakrivala se u HODNIKU suda!

Ona uvek stajlingom šalje poruku

Objavljeno: 12:48h

U Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu nastavlja se suđenje Cece Ražnatović i Jelene Karleuše, a nakon što je prethodni put izbegla dolazak na sud, Jelena se ovog puta pojavila.

Ceca je Jelenu Karleušu tužila zbog Karleušinih izjava jednom dnevnom listu da je Ražnatovićeva naručila ubistvo Zorana Davidovića Ćande, a Karleuša se u sudu danas pojavila obučena u crno od glave do pete.

foto: Vladimir Sporčić

Ceca se u sudu pojavila sa osmehom na licu, u pratnji svog advokata, a svi su primetili da je Ceca bila u veselim bojama, dok se Jelena obukla u crno. Pet minuta pre nje stigla je Jelena, koja je prethodni put izbegla dolazak na ročište.

Jelena Karleuša stigla je u sud pet minuta pre Cece Ražnatović, i dok je Ceca početak suđenja čekala ispred sudnice, Karleuša je stajala u čekaonici koja se nalazi u zasebnom hodniku.

Tačno u podne sudija je pozvao obe strane da uđu u sudnicu, a u prostoriju je prvo ušla u Ceca. Jelena je sačekala nekoliko trenutaka, pokušavajući da izbegne susret sa Ražnatovićevom, a tek onda ušla u sudnicu.

Svetlana je u pratnji svog advokata izašla raspoožena i nasmejana, baš kakva je bila i kada je stigla. Advokat Ražnatovićeve otkrio je šta se dešavalo iza zatvorenih vrata sudnice:

"Tražila je izuzeće sudije. Neka se izjasni bolje branilac. videćemo šta će da odluči predsednik suda po zahtevu za izuzeće", rekao je advokat.

Podsetimo, Ceca je Jelenu Karleušu tužila zbog Karleušinih izjava jednom dnevnom listu da je Ražnatovićeva naručila ubistvo Zorana Davidovića Ćande, a Karleuša se u sudu danas pojavila obučena u crno od glave do pete.

Bonus video

KARLEUŠA U CRNO-BELOM IZDANJU! Ovaj snimak izazvao je jezu, a Jelena je čak pokazala i blaženi osmeh! PROSUDITE SAMI ŠTA JE DIVA OVIM HTELA DA KAŽE

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.