SEĆATE LI SE NEMEŠA? Posle afere sa udatom ženom, sada je dao OTKAZ pred celom Srbijom i ponizio vlasnicu FIRME
Nemeš dao otkaz, Foto: Printscreen

auuu

SEĆATE LI SE NEMEŠA? Posle afere sa udatom ženom, sada je dao OTKAZ pred celom Srbijom i ponizio vlasnicu FIRME

Nikola Nemešević Nemeš, nekadašnji učesnik rijalitija "Veliki brat" rešio je da otkaz i to javno! Nemeš se našao u centru pažnje, kada je u firmi u kojoj je do nedavno radio, dao otkaz i to uz trubače!

Objavljeno:

Naime, Nemeš prvo snimio i objasnio šta se dogodilo prethodni dan, gde je, prema njegovim tvrdnjama, vlasnica firme maltretirala kolege i njega.

"Juče je vlasnica firme u kojoj radim bila neverovatno gruba prema mojim dragim kolegama i meni zbog jednog malog propusta koji smo imali i to nije izolovan slučaj.

Ja bahatost ne tolerišem i neću da radim sa ljudima koji misle da, samo zato što nekoga plaćaju mogu da ga vređaju i ponižavaju, pa sam rešio da ovo više nije za mene i da ću od danas da se maksimalno posvetim muzici. Tako da dajem otkaz", rekao je Nemeš a onda je pokazao natpis ispod duksa, na kome je pisalo "Dajem otkaz".

foto: Printscreen

Nakon što je uradio ovo, Nemešu su se pridružili trubači sa kojima je proslavio otkaz. Nemeš se ovim povodom oglasio na svom profilu na Fejsbuku.

"Ako moje konfete, moji trubači i moje pentranje na sto makar jednoj osobi koja snimak pogleda daju vetar u leđa da skupi mu*a, i poslodavcu siledžiji kaže “Dosta!”, onda nisam za džabe glumio budalu. A to je poenta", napisao je bivši učesnik rijalitija između ostalog na društvenoj mreži Fejsbuk.

Mnogi prijatelji su ga podržali.

"Kraljno bre, svi smo mi Nemeš", "Bitno je biti i ostati čovek, "Bravo", samo su neki od komentara podrške koji su se našli ispod Nemeševog posta.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.