ROĐENA JE NA KOSOVU, A SADA TAMO NE SME DA KROČI: Verica Rakočević htela da poseti ZAVIČAJ, ali joj NISU DOZVOLILI!
Verica Rakočević je rođena u Podujevu, Foto: Dragana Udovičić

IZ SAMO JEDNOG RAZLOGA

ROĐENA JE NA KOSOVU, A SADA TAMO NE SME DA KROČI: Verica Rakočević htela da poseti ZAVIČAJ, ali joj NISU DOZVOLILI!

Mnogima je ovo nepoznanica

Objavljeno:

Iako spada u red najpoznatijih modnih kreatorki sa naših prostora, Verica Rakočević tvrdi da ju je sramota kada je neko naziva i "najuspešnijom" jer, kako ističe, "to nije istina".

71-godišnja dizajnerka podvlači da ima mnogo uspešnijih od nje, a uz isticanje Roksande Ilinčić, Verica je tokom nedavnog gostovanja u emisiji "Balkanskom ulicom" iznela stav da samo za sebe govori to što je pet puta izlagala na Nedelji mode u Rimu, a potom se vratila u Srbiju i tu nastavila karijeru do danas.

Ono što je mnogima nepoznanica je to da je Rakočevićeva rođena na Kosovu, tačnije u Podujevu, 1948. godine.

Ipak, zbog trenutne situacije na Kosovu, kreatorka priznaje da odavno nije posetila svoje rodno Podujevo, iako oseća neutaživu želju za tim jer, kako sama kaže, "bez uspomena i prošlosti sadašnjost nema sadržaj".

- Nažalost, nisam bila tamo 55 godina - otkrila je Verica u spomenutoj emisiji, a potom se, sa bolom u glasu, osvrnula na nedavni pokušaj da poseti mesto u kom se rodila.

- Bila sam pre par godina na Kosovu. Probala sam da uđem u moje rodno mesto, ali sam uspela samo da zagrlim znak na kom na dva jezika piše "Podujevo" i morala sam da se vratim nazad. Momci koji su bili sa mnom nekako su mi savetovali da nije pametno - ispričala je Rakočevićeva.

Bonus video

CECA OTIŠLA KOD PRIJATELJA NA ĐURĐEVDAN: Sve šokirala stajlingom, a Anastasija je morala ovo snajki Bogdani da PRIREDI

(Espreso.co.rs/ Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.