ŠTA OČEKIVATI OD ŽENE KOJA ONAKO LOŠE PUŠI: JK je do nedavno ovako PLJUVALA Severinu, a sad joj se ČEPI i lajkuje!
Foto: Printscreen

KAKO VETAR DUVA

ŠTA OČEKIVATI OD ŽENE KOJA ONAKO LOŠE PUŠI: JK je do nedavno ovako PLJUVALA Severinu, a sad joj se ČEPI i lajkuje!

Severinino pevanje kategorisala kao šund,a sad bi da joj se dodvori

Objavljeno:

Jelena Karleuša menja mišljenje kako vetar duva! I dok je jedno vreme na sva zvona negativno komentarisala muzičku zvezdu Severinu Kojić, sada pak želi da joj se učepi, pa lajkuje njene objave na društvenoj mreži Instagram, očigledno želeći da se pomiri sa njom.

Naime, Severina je objavila pesmu „Loša“, koja je za kratko vreme postala jedna od najslušanijih numera u regionu, a Karleuša joj je na Instagramu među prvima lajkovala spot. S obzirom na to da je u nekom periodu Severinino pevanje kategorisala kao šund, čini se da „mala od skandala“ sada želi da se dodvori regionalnoj pop zvezdi. S druge strane, zanimljivo je da Karleuša uopšte ne prati Kojićevu na društvenoj mreži Instagram, ali je očigledno da živi na njenom profilu i sve prati.

Pre skoro tri godine, Jelena Karleuša najavljivala je duet sa srpskom reperkom Sajsi MC, ali joj se to izjalovilo, kao i većina njenih najava, pa je pesmu „Silikoni“ umesto nje zajedno sa Sajsi snimila Severina. Karleuša tada nije izdržala, pa je svoje nezadovoljstvo iskazala tako što je vređala Kojićevu na račun porno-filma koji je snimila pre 15 godina.

- Dama ne može biti žensko koje je snimilo hardkor pornić ili žena koja se u zatvorskoj ćeliji oseća kao kod kuće. Ili grešim, a? - pisala je Karleuša aludirajući na Severinu Kojić i Svetlanu Cecu Ražnatović, a kada je pesma „Silikoni“ postala veliki hit, Jelena je nastavila s uvredama.

- I dalje ne verujem kolika je Severina jadnica. Mene bi bilo sramota da nešto što drugi najavljuju mesecima predstavim kao svoju ideju. Svakako, šta očekivati od žene koja onako loše puši - napisala je JK.

foto: Printscreen

No, nekoliko godina kasnije, moralna gromada Jelena Karleuša imala je priliku da širokoj javnosti demonstrira svoja seksualna znanja. Pa smo tako imali priliku da vidimo kako se samozadovoljava dok ljubavniku Ognjenu Vranješu šalje snimke i fotografije iz kreveta.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.