BILA JE MISICA I VELIKA LJUBAV SINA POPULARNOG PEVAČA: Sada je LEPŠA NEGO IKAD! Stari kao vino! (FOTO)
Slavica Krivokuća, Foto: Printscreen

NEKAD I SAD

BILA JE MISICA I VELIKA LJUBAV SINA POPULARNOG PEVAČA: Sada je LEPŠA NEGO IKAD! Stari kao vino! (FOTO)

Bila je deo sastava grupe "Models", a podjednako je bila aktivna i u modelingu

Objavljeno:

Pre pune 23 godine prelepa manekenka i misica Slavica Krivokuća uživala je status najpoželjnije žene u zemlji.

Bila je redovan gost u tada najpopularnijoj emisiji "Maksovizija", a tu je promovisala i svoju veliku ljubav sa Banetom Bojanićem, sinom Miloša Bojanića.

foto: Printscreen

Dok su jedni smatrali da je to marketing i da na taj način želi da zacementira svoju popularnost jer je porodica Bojanić u to vreme bila na vrhuncu popularnosti, drugi su verovali da je ljubav iskrena i obostrana. Kakva god da je bila istina, ljubav nije potrajala, a Slavica i nije dugo žalila.

Još neke činjenice koje čine njenu biografiju su izuzetno interesantne. Bila je deo sastava grupe "Models", a podjednako je bila aktivna i u modelingu. Nakon toga povukla se iz javnosti i zasnovala porodicu, pa se danas preziva Arambašić.

foto: Printscreen

I posle toliko godina, Slavica izgleda fenomenalno, a vrlo rado ističe da radi na svom izgledu. Dostojanstveno i sa merom nosi svoje godine, pa joj na izgledu mogu mnogi pozavideti, ali i ugledati se mnoge žene i devojke.

foto: Printscreen

Pored vrednog vežbanja u teretani, Slavica veliku pažnju posvećuje nezi svog lica, pa ističe da se retko šminka s obzirom na to da se zasitila teške šminke tokom svoje karijere. Njena lepota je i dalje prisutna ali neguje prirodan izgled i kada je oblačenje u pitanju, pa je možete sresti u toku dana potpuno ležerno obučenu u farmericama, majici i patikama. Oduvek je posedovala harizmu, a vitko telo i negovano licu čine je i dalje jednom od najpoželjnijih Srpkinja.

Bonus video

RADA MANOJLOVIĆ SE GRLI SA BIVŠIM: Pevačica uživa sa Milanom Stankovićem, a svi čekaju Harisovu reakciju!

(Espreso.co.rs/ Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.