DŽIHADISTI ĆE SPREČITI ODRŽAVANJE EVROVIZIJE?! Ceo svet je U PANICI, a oglasila se i naša predstavnica!
Nevena Božović otputovala je u Izrael na probe pred najveće evropsko muzičko takmičenje, Foto: Public

NAJAVA NASILJA?

DŽIHADISTI ĆE SPREČITI ODRŽAVANJE EVROVIZIJE?! Ceo svet je U PANICI, a oglasila se i naša predstavnica!

Nevena Božović, predstavnica Srbije na takmičenju, trudi se da se maksimalno fokusira na svoj nastup i scenske pokrete

Objavljeno: 09:49h

Palestinski pokret "Islamski džihad" iz Pojasa Gaze objavio je u svom saopštenju da će sprečiti održavanje muzičkog festivala Evrovizija, što je uzdrmalo svetsku javnost.

Delegacije Evrovizije prekjuče su počele da stižu u Izrael na takmičenje koje će biti održano od 14. do 18. maja i koje će, kako se očekuje, privući hiljade turista u tu zemlju. Zbog toga džihadisti su objavili saopštenje.

foto: Nemanja Nikolić

- Sprečićemo neprijatelja da uspe u održavanju bilo kakvog festivala, čiji je cilj da naškodi palestinskom narodu - naveo je islamista u saopštenju, objavljenom u trenutku kada su izraelske vazduhoplovne snage počele napade na više desetina meta širom Pojasa Gaze, kao odgovor na to što je nekoliko stotina raketa ispaljeno na teritoriju Izraela.

Nevena Božović, predstavnica Srbije na takmičenju, trudi se da se maksimalno fokusira na svoj nastup i scenske pokrete, te se nada da pretnje neće biti sprovedene u delo.

foto: Printscreen/ RTS

- U velikim sam obavezama, sve se odvija po planu. Imamo probe i ostale aktivnosti, nadam se da se ništa neće promeniti - kazala je za "Blic" Nevena, a predstavnica RTS-a, Duška Vučinić Lučić, rekla je sledeće:

- U Tel Avivu se odvija apsolutno normalan, svakodnevni život. Srpska delegacija se sprema za sledeću probu, koja će biti 9. maja. Danas su nas domaćini poveli u obilazak Jerusalima, odakle smo poneli predivne uspomene.

Bonus video

NATAŠA JEDNOM RUKOM VOZI, A DRUGOM SNIMA: Pevačica krši pravila iako su unutra Hana i Katja, a ovako ju je majka IZGRDILA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.