BILA JE OMRAŽENA U NARODU KAO ŽENA SINA NAJMOĆNIJEG ČOVEKA: Njeni silikoni su svima BOLI OČI, a danas živi OVAKO!
Milica Gajić, nekada Milošević, bila je prva i jedina supruga Marka Miloševića, Foto: Prinscreen

prva je stavila silikone

BILA JE OMRAŽENA U NARODU KAO ŽENA SINA NAJMOĆNIJEG ČOVEKA: Njeni silikoni su svima BOLI OČI, a danas živi OVAKO!

Ona je bila preteča današnjih silikonskih kraljica

Objavljeno:

Milica Gajić, nekada Milošević, bila je prva i jedina supruga Marka Miloševića, sina nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića.

Ona je bila preteča današnjih silikonskih kraljica, bila je omražena u narodu, izoperisana od glave do pete, a danas su svi zaboravili na nju.

foto: Prinscreen

Devedesetih, u vreme procvata besparice, inflacije, crne ekonomije, kiča i šunda bila je jedna od nerado viđenih ličnosti u narodu. Narodu kojem je bilo dosta bede i bahaćenja predsedničke porodice.

Dok se sin predsednika bahatio u svojoj kući sa bazenom u koju se uselio ’97, gde mu je voda u bazenu bila 38 stepeni i to mu je bio jedini problem, narod je gladovao, a njegova supruga šetala je među prvima u Srbiji silikone.

Napumpala je usta do maksimuma, ugradila silikone u grudi, operisala nos i jagodice i uvek nosila visoke potpetice i uske suknje.

Slobu je volela svim srcem, podarila mu je unuče i ostala je uz njega do samog kraja.

foto: Dragana Udovičić

– To je verovatno najbolji čovek kojeg sam upoznala i kojeg ću ikada upoznati. On je posebna ličnost. Svako ko ga nije poznavao kao ja bio je na gubitku. Takav se više neće roditi – izjavila je Milica jednom prilikom za svog pokojnog svekra koga je redovno posećivala u Hagu:

– Posećivala sam svekra skoro do poslednjeg trenutka, vodila sam i dete. Bio je to težak period. Slobu sam mnogo volela, značilo mi je što sam bila privilegovana da kod njega odlazim. Njemu je mnogo značilo kada sam mu dovodila unuka… Trudili smo se da Marko uopšte ne vidi da je to zatvor. Sećam se, Sloba je jednom doneo veliki beli pano, na kojem je Marko crtao. Sloba je to posle okačio u svojoj sobi. Nažalost, to je sve ostalo u Hagu – rekla je nekadašnja snajka porodice Milošević za Alo.

foto: Dragana Udovičić

Milica Gajić danas živi izolovano u Požarevcu, daleko od očiju javnosti i bez podrške porodice koja je Srbiju uništavala godinama. Marko je sa mama Mirom u Rusiji, priča se i da živi sa drugom ženom, a u Srbiju nema nameru da se vraća.

Sa Milicom se čuje s vremena na vreme isključivo zbog sina a, kako vidimo, bivša mu se mnogo promenila. Nema ni traga ni glasa od one nadmene i uvek tip top sređene žene koja je, poput svog muža, izazivala gnev gde god se pojavi i svojim silikonima “bola oči”.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.