SVE O ČEMU JE DEA DO SAD ĆUTALA: Voditeljka otkrila detalje lečenja nakon PAKLA koji je JEDVA PREŽIVELA!
Voditeljka Dea Đurđević, Foto: Printscreen / Youtube

OTVORILA DUŠU

SVE O ČEMU JE DEA DO SAD ĆUTALA: Voditeljka otkrila detalje lečenja nakon PAKLA koji je JEDVA PREŽIVELA!

Neumorni borac!

Objavljeno:

Deu Đurđević svi prepoznaju po hrabrosti i načinu na koji se suočila sa teškom saobraćajnom nesrećom u kojoj je umalo ruku izgubila. Voditeljka je u živom programu jedne emisije progovorila o svom oporavku, ali i o tome kako joj sada izgleda svaki dan. Njena veza sa Mladenom Mijatovićem napreduje i ona ne krije da uživa u ljubavi.

Dama decenije oporavila se zahvaljujući lekarima, ali i svojoj jakoj volji i optimizom, a kako sama kaže uz osmeh na licu sve je mnogo lakše.

- Dobar sam đak, vežbam, teniram, sve što mi kaže doktor Bumbaširević ja radim. Mnogo je opasan doktor. Stalno me ispituje šta jedem šta pijem, traži da pijem ceđenu pomorandžu. Uskoro ću da se vratim i jedva čekam. Moja majka, Mladen i moja baka su svašta preživljavali. Ja sam naizmenično u šetnji sa mamom, pa sa dečkom. Ne zna se ko je gori. Svi su prema meni ekstremno rigorozni. Imam bolove, boli, ali nije toliko strašno. Nakon svega što sam preživela ovo je dobro. Da ne boli bilo bi loše - rekla je Dea.

- Čim otvorim oči, idem na kupanje pa na previjanje. Onda šetam. Ja se u bolnici uopšte ne odmaram. Ja radim. Što više treniram, što više boli, to je veći naporedak - otkrila je hrabra voditeljka.

Dea je progovorila i o vezi sa Mladenom, svojim kolegom i emotivnim partnerom.

- Mi smo se počeli zabavljati 5. oktobra, danas je za nas važan dan, mi svaki 5. obeževamo. Ništa ne silimo, baš volim kada ovako idemo lagano. Danas smo se probudili zajedno. Ubiće me Mladen što sam ovo rekla, ali da, rekla sam. Doručkovali smo zajedno. Nemojte da me silite sa svadbom, da ne izmalerišemo - priznala je voditeljka pa se malo i postidela.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.