ŽENA MARKA MILOŠEVIĆA OČAJNA ZBOG PEVAČICE: Uništili joj život i brak, oteli kola! NJENA PORUKA LEDI KRV U ŽILAMA
Foto: Printscreen

jeza!

ŽENA MARKA MILOŠEVIĆA OČAJNA ZBOG PEVAČICE: Uništili joj život i brak, oteli kola! NJENA PORUKA LEDI KRV U ŽILAMA

Haos!

Objavljeno:

Zbog veze sa Markom Miloševićem pevačica Andreana Čekić prekinula je brak sa klavijaturistom Ivanom Miladinovićem, a koliko je zaljubljena u Marka, dokazuje i to što ga je uselila u svoj stan koji je kupila dok je bila udata.

foto: Printscreen Instagram

- Andreana se bukvalno ne odvaja od Marka, pa sada on živi kod nje. Stan u Beogradu je veliki, dovoljno je mesta za oboje, ona inače ne voli da je sama, a on nema gde pošto je napustio porodicu, pa je zajednički život idealno rešenje. Njena majka Sonja, koja inače živi u Beču, došla je još u januaru u Beograd da pomogne ćerki oko stana i da joj pravi društvo nakon razvoda, ali ostala je i kada je videla da je Andreana srećna u novoj vezi. Majka često dolazi u stan iako nije baš oduševljena skandalom koji je u javnosti izazvala ova ljubav. Prema Marku se fino odnosi, a i on poštuje buduću taštu - kaže anonimni izvor i dodaje da par zajedno ide na njene tezge jer osim što brine o tehničkim stvarima, Marko polako postaje i njen menadžer.

foto: Prinscreen

S druge strane, i njegova još uvek zakonita supruga Marina Milošević počela je da prihvata ovu situaciju:

- Ne zanima me gde je Marko. Znam samo da će morati da mi vrati kola u kojima vozi Andreanu jer se automobil vodi na moje ime. Kola su moja, a ne njegova, on nema ništa na svoje ime. Verovatno će se setiti da vrati auto kada bude trebalo da ga registruje. Inače, njemu i Andreani želim svu sreću - rekla je ona.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.