CIA NAMEŠTA IZBORE U OTADŽBINSKOM SAVEZU!
Serija "Državni službenik", Foto: Promo

OVO ĆETE GLEDATI!

CIA NAMEŠTA IZBORE U OTADŽBINSKOM SAVEZU!

Odluku na izborima može doneti samo jedan čovek...

Objavljeno:

Lazar je obećao Ani da će provesti miran Uskrs u krugu porodice međutim Služba i CIA se pokreću ne bi li namestili izbore u Srpskom otadžbinskom savezu i odredili ko će biti Radmilovićev naslednik. Lazar i Bakrač na jednoj i Slavko na drugoj strani rukovode tom operacijom od kuće tokom porodičnog slavlja, u pauzama laganog druženja sa porodicom uz prazničnu trpezu.

foto: Promo

Međutim, odluku na izborima može doneti samo jedan čovek, to je ideolog stranke, veteran srpske političke scene Smiljan Vučetić a on odoleva pritisku službi i potpuno je nepredvidiv. Uskoro međutim, svi zajedno - i Služba i CIA - shvataju da se iza ugla krije mnogo kritičniji događaj od izbora predsednika u jednoj maloj stranci. Događaj posle koga više neće biti isto i u čijem je centru Lazar Stanojević.

foto: Promo

Nova epizoda serije „Državni službenik“ premijerno se prikazuje nedeljom od 21h na SuperStarTV kanalu mts televizije, a reprizno subotom u istom terminu na televiziji Pink. SuperStar TV, jedan od deset najgledanijih televizijskih kanala u Srbiji, mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:sat.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.