SKANDAL NA SVADBI KARIĆA! Tanja Savić i njen muž URLALI jedno na drugo pa BESNI otišli sa venčanja - KRAJ BRAKA?
Tanja Savić sa mužem, Foto: Printscreen Instagram

ljubomora

SKANDAL NA SVADBI KARIĆA! Tanja Savić i njen muž URLALI jedno na drugo pa BESNI otišli sa venčanja - KRAJ BRAKA?

15 minuta su vikali

Objavljeno:

Pevačica Danijela Karić i njen dugogodišnji partner Ivan Mileusnić, zavetovali su se na večnu ljubav, pa su izgovorili sudbonosno "da" u Hramu Svetog Save na Vračaru

Kako mediji prenose, a iza kulisa se svašta dešavalo. Naime, opštenarodno veselje nije moglo da prođe bez skandala, pa je tako pevačica Tanja Savić sa proslave otišla neraspoložena jer se posvađala sa suprugom Dušanom Jovančevićem.

foto: Damir Dervišagić

"Na Danijelinom venčanju pevali su brojni pevači i pevačice. Svakako je jedna od najveselijih bila Tanja, koja se provodila sa suprugom Dušanom Jovančevićem. Međutim, pred kraj slavlja je došlo do koškanja. Savićeva je pevala i bila dobro raspoložena, pa je u međuvremenu privukla pažnju jednog uglednog gospodina, koji nije skidao pogled s nje. Kako je pevačica sedela nedaleko od njega, nije mogla, a da mu se ne nasmeje i zahvali na brojnim komplimentima koje joj je uputio, ali i na pozamašnom bakšišu, koji je dao dok je pevala. Naravno, to je odmah počelo da smeta njenom mužu", priča izvor "Srpskog telegrafa".

Kako dalje prenose, Tanjin suprug više nije mogao da podnese da mu nepoznati muškarac merka ženu na njegove oči, pa ju je izveo da na brzinu porazgovaraju.

foto: Privatna arhiva

"Dušan je u jednom trenutku mahnuo Tanji i pozvao je da izađu napolje. Kad su izašli ispred vile, videlo se da je Jovančević besan i da sve vreme viče na pevačicu. Tanja je bila šokirana njegovim nastupom, pa je sve vreme pokušavala da mu ukaže na to da on samo umišlja da se njoj nepoznati momak nabacuje. Govorila je mužu: "Smiri se, ne trebaju mi nikakve scene i skandali! Ajde da se vratimo unutra." Međutim, svađa je trajala čitavih 15 minuta, nakon čega se par neraspoložen vratio u salu, a kad su krenuli kući, jasno se videlo da su ljuti jedno na drugo", objašnjava sagovornik.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.