JELENA KARLEUŠA POZIVA NA LINČ NOVINARA: Slikajmo gole majke, kćerke ili sestre svih urednika
Jelena Karleuša, Foto: Printscreen/Instagram

čemu sve ovo?

JELENA KARLEUŠA POZIVA NA LINČ NOVINARA: Slikajmo gole majke, kćerke ili sestre svih urednika

Jelena Karleuša u poslednjih nekoliko meseci puni stupce novina i tabloida zbog navodne seks-afere s fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Objavljeno:

Nakon toga joj je preminula majka Divna i neko vreme se nije pojavljivala u javnosti niti je objavljivala bilo šta na društvenim mrežama.

Kako se vratila svakodnevnim obavezama, tako je počela redovno da se oglašava na društvenim mrežama.

Pevačicin najnoviji Instastory odnosi se na odgovor izvesnog muškarca koji je komentarisao objavljivanje eksplicitnih fotografija i snimaka žena.

foto: Printscreen Instagram

- Gledam na TV-u nekog debila iz nekih novina koji je na pitanje voditeljke: Zašto su poznati muškarci zaštićeni od objavljivanja privatnih slika, a poznate žene ne - odgovorio, citiram: "To je tim ženama podiglo popularnost i cenu na nastupima." Predlažem da slikamo, bez dozvole, gole majke, ćerke ili sestre svih urednika, objavimo na naslovnim stranama pa da proverimo hoće li postati popularne. Čisto da proverimo teoriju - napisala je Jelena Karleuša.

Ovo je donekle i poziv na linč novinara koji nikada nisu želeli niti žele da budu deo estrade u smislu popularnosti, dok pevačice i starlete i te kako jesu!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.