PEVAČ GRANDA SLOBA VASIĆ PRIVEDEN! Udario devojku i sam pozvao POLICIJU
Sloba Vasić, Foto: Printscreen/Instagram/slobasloba

skandal

PEVAČ GRANDA SLOBA VASIĆ PRIVEDEN! Udario devojku i sam pozvao POLICIJU

Pevač muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" navodno je nasrnuo na devojku nakon čega je sam pozvao policiju

Objavljeno: 09:55h

Pevač Sloba Vasić navodno je priveden u sredu uveče jer je udario devojku, piše "Kurir". Incident se navodno dogodio u jednom lokalu u Novom Sadu, gde su Vasić i njegova devojka bili s prijateljima na proslavi praznika rada.

- Sve se brzo izdešavalo, Slobodan, njegova devojka i njen brat su zajedno došli i bili su odlično raspoloženi. Tokom večeri pevač je popio malo više, povela se nek priča i odjednom je atmosfera postala napeta. Počela je žustra svađa između Slobodna i brata njegove devojke. Navodno su se i pokoškali, devojka je u jednom trenutku vrisnula i umešala se između njih. Tada je Slobodan, navodno udario svoju devojku. Kada je shvatio šta je uradio nije želeo da čeka, nego je sam zvao policiju koja je ubrzo došla - rekao je neimenovani izvor listu i dodao da su pripadnici reda brzo došli i legitimisali sve aktere incidenta.

foto: Damir Dervišagić

- Pitali su šta se dogodilo, a pevačeva devojka je rekla da ju je on udario - kaže izvor.

Policija je tada navodno Vasiću stavia lisice i sprovela ga u stanicu.

- Slobodan se nije bunio, priznao je šta je uradio. Nije imao kud jer je bilo dosta očevidaca. U policiji je sačinjen izveštaj i on je pušten nakon nekoliko sati - rekao je izvor za "Kurir".

Pevač se nije oglašavao ovim povodom.

Podsetimo, pevač je navodno 2015. godine nasrnuo na svoju bivšu verenicu Valentinu Vučićević. Skandal se navodno desio u jednom lokalu u Budvi tokom rasprave, a pevač je navodno nasrnuo na devojku, počupao je za kosu i udario.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.