6 godina od tragičnog ubistva! Na današnji dan smo izgubili najlepšu - Kseniju Pajčin!

Nezaboravna!

6 godina od tragičnog ubistva! Na današnji dan smo izgubili najlepšu - Kseniju Pajčin!

Prošlo je šest godina kako je pevačica tragično izgubila svoj život, ali uspomena na nju još uvek je živa
Objavljeno:

Na današnji dan pre tačno 6 godina ubijena je pevačica Ksenija Pajćin. Nju je u njenom stanu ubio dečko Filip Kapisoda, koji je potom presudio i sebi. Ne može da je prežali: Bane 187 snimio pesmu posvećenu Kseniji Pajčin! (FOTO) (VIDEO) Danas će se na Novom groblju okupiti njena porodica i prijatelji kako bi održali pomen ubijenoj pevačici. Iako je prošlo šest godina od tragedije, Ksenijina majka Ljubica još uvek nije skinula crninu jer za svojom jedinicom pati kao i prvog dana.

Zbog jedne moje osobine moram da razmislim koliko ću još da živim: Ksenija Pajčin najavila smrt! (VIDEO) Ksenijini prijatelji redovno se viđaju sa Ljubicom kako bi joj makar na trenutak skrenuli misli i učinili je srećnom. Među njima je i modni stilista Bane Dević, Ksenijin najbolji drug i kum.
- Sa Ksenijinom majkom Ljubicom sam konstantno u kontaktu i tako će ostati zauvek. S tom ženom sam i pre bio jako dobar, tako da naša komunikacija nije obaveza već prirodna. Godine više ne brojim i ne računam, prosto je to tako jer mi uvek nedostaje. Ona mi je bila najbolji prijatelj, naša emocija je bila prevelika i niko nije mogao da je zameni, niti će moći - rekao je Dević i dodao da je do pre nekoliko meseci čuvao pevačicinog psa Milisava koji je nažalost uginuo. (Espreso.co.rs/ svet.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.