BILA JE SE*S BOMBA 90-IH, A ONDA JE USLEDIO PAKAO! Pevačica je OSAM PUTA operisala grudi: Bilo je sve gore i gore..
Arijana iz grupe Flejm, Foto: Printscreen

strašna priča

BILA JE SE*S BOMBA 90-IH, A ONDA JE USLEDIO PAKAO! Pevačica je OSAM PUTA operisala grudi: Bilo je sve gore i gore..

Grupa Flejm devedesetih je doživela veliku popularnost, pre svega zahvaljujući hit balati “Pučina”, a pevačice ovog sastava bile su Arijana Katavić i Glorija Sangare.

Objavljeno:

Njih dve su se nakon raspada grupe povukle sa scene, a srpsku javnost u novembru 2016. godine potresla je vest da je Glorija Sangare oduzela sebi život. Druga članica Flejma, Arijana, u međuvremenu se udala i uzela suprugovo prezime Škorić. Pre nekoliko godina otvorila je dušu i otkrila da je prošla kroz težak period kada je čak osam puta operisala grudi.

- Prva operacija je bila ugradnja implantata kako moje grudi ne bi bile smanjene nego ostale iste i da bi se rešili zdravstveni problemi koje sam imala sa žlezdama. Lekari su mi otkrili poremećaj na žlezdama zbog kojih su morali najpre da mi ugrade implantate koje će ih držati. Rekli su mi da će intervencija sa oprovakom trajati samo dva meseca. Posle prve operacije malo je reći da sam bila šokirana, jer sam izgledala kao da sam izašla iz horor filma. Premrla sam od straha. Moje grudi imali su nenormalno nepravilan oblik. Postajalo je sve gore i gore. Posle samo dva meseca usledila je nova operacija. Stavili su mi proteze koje su bile ogromne i koje mi uopšte nisu bile potrebene. Ožiljci i nepravilni oblici i dalje su bili tu. Konačna dijagnoza je bila da se zaštitna kapsula koju stvara organizam razlila i otišla u pazuh. Konci koji su mi sekli tkivo napravili su od mojih grudi hrpu mesa. Bila sam na ivici nervnog sloma - rekla je u svojoj ispovesti bivša pevačica i dodala da tu nije bio kraj njenih muka:

foto: Printscreen

- Doktor sa VMA mi je rekao da se implantati moraju izvaditi. Ponovo sam bila na operacionom stolu. Operacija je trajala četiri sata. Posle osam meseci imala sam još jednu operaciju. I taman kada sam se ponadala da je sve u redu, opet je došla komplikacija sa rezovima. Iz desne dojke je počela da mi curi neka tečnosti. Osma operacija je bila poslednja - otkrila je Arijana pre nekoliko godina.

Javnost je imala priliku da ponovo vidi Arijanu pred kamerama, kada nije mogla da sakrije suze pred kamerama, nakon smrti bivše koleginice iz grupe- Glorije Sangare.

- Neka živi muzika! I ako ikada iko pomisli da Gloria ništa nije ostavila iza sebe, dovoljno je samo da pusti pesmu “Pučina” i shvatiće da jeste, mnogo - rekla je tom prilikom Arijana kroz suze.

Iako su mediji navodili da je Glorija počinila samoubistvo, Arijana je istakla da ne veruje u tu priču već stoji iza teorije koju je njen brat dao, a to je da je pevačica umrla od srčanog udara.

- Meni je to zakon što je njen brat rekao. Znam i ranije da je postojala priča, to je meni ona pričala, da je postojao problem na srcu, srčana mana ali je izbegavala o tome da priča. Možda zato što je mislila da će je smatrati slabijom ali ona meni to nikako nije bila njena slabost jer ona je funkcionisala fantastično, kao i svi drugi ljudi, čak i bolje od njih. Ako je to rekao njen brat i čovek koji je voleo i sa kim je provela toliko godina, onda je to zakon. Nikad nisam mogla da prihvatim tu informaciju i to što su mediji pisali jer to nije bila moja Glorija - zaključila je Arijana u intervjuu za “TV Prva”.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.