DETALJI IZ PROŠLOSTI ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Šta je radila u selu Bajša i kod koga je dolazila?
Aleksandra Prijović, Foto: Printscreen

otkriveno

DETALJI IZ PROŠLOSTI ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Šta je radila u selu Bajša i kod koga je dolazila?

Aleksandra Prijović detinjstvo je provela kod deke i baka sa očeve strane u selu Bajša. Roditelji su joj se razveli kad je bila mala, pa su je deka i baka razmazili.

Objavljeno:

„Svakog vikenda je tu bila. Mama je preda nama, pa bude ovde i onda je vodimo na granicu, ona je preuzme. Mama ako je išla da radi ona je znala da je tu najsigurnije. Nazove i kaže „Deda, dođi“ i deda sve ostavlja. Sa mnom je išla da radi, ja sam radila u klanici, i ja sam htela da vidi kako se radi. Ja nisam baš dozvolila sve što hoće, ali deda, jeste“, ispričala je pevačicina baka.

„Pevanje je bilo na prvom mestu. Dosta nas je slušala, kad je stan trebala da uzme, nas je zvala.“

foto: Printscreen

Aleksandrin otac Nedeljko kaže da je još kao dete volela da luta i skita po kafićima, a on je čekao celu noć.

„Kad god je došla, tu su je čekali drugari i drugarice. Volela je da luta, da ide negde. Dole je bio neki kafić i ja čekam celu noć, da ne ide sama. Volela je da peva, to se videlo da je njen život. Jako je bio lep osećaj kad se pojavila prvi put na televiziji. Danas je već formirana žena, a tada je bila tvrdoglava, to što hoće, mora da dobije“, ispričao je njen otac i otkrio:

foto: Printscreen

„Koliko sam mogao ja sam učinio da bude u dobrom društvu, ona je volela da izlazi, ja sam jedinac kao i ona i onda dođe ovde i trči za društvom“.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.