SLOBA POKLANJA MINĐUŠE CECE RAŽNATOVIĆ: Maturantkinje, ovo je PRAVI POKLON ZA VAS
Sloba Radanović, Foto: Printscreen

humanost na delu

SLOBA POKLANJA MINĐUŠE CECE RAŽNATOVIĆ: Maturantkinje, ovo je PRAVI POKLON ZA VAS

Pevač dokazao svoju humanost

Objavljeno:

Poznate ličnosti veoma često učestvuju u humanitarnim akcijama, a svoju popularnost na društvenim mrežama neretko koriste kako bi pomogli onima kojima je pomoć neophodna. Među njima je i mladi pevač Sloba Radanović koji je učestvovao u jednoj aukciji, ali ne bilo kakvoj.

Naime, nekadašnji zadrugar je otkupio minđuše svoje starije koleginice Svetlane Cece Ražnatović kako bi pomogao u lečenju jednog dečka, a kako njemu nakit nije potreban odlučio je da ga pokloni maturantkinji koja ima odličan uspeh u školi. On je na svom Instagram profilu postavio fotografiju minđuša i napisao:

- Ovo su mindjuše koje sam na humanitarnoj aukciji za Nikolu Rabrenovića otkupio od Cece Ražnatović. Meni kao muškarcu one zaista nisu potrebne i zato želim da ih poklonim. Ali želim da ih poklonim maturantkinji (srednjoškolki) koja je odličan djak, a možda ne može sebi da ih priušti. Fotografije vaših knjižica možete mi poslati u inboks, a ja ću pokušati da odlučim kome bi one bile najpotrebnije. Hvala - napisao je Radanović na svom Instagram profilu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.