STAJEM NA MIRKINU STRANU, KIJI JE BOLJE DA ĆUTI! Dušica osula paljbu po Kockarevoj, pa poručila JEDNO!
Dušica smatra da je Mirka kompetentnija od Kristine što se tiče vaspitanja, Foto: Prinscreen

rat se nastavlja

STAJEM NA MIRKINU STRANU, KIJI JE BOLJE DA ĆUTI! Dušica osula paljbu po Kockarevoj, pa poručila JEDNO!

Sasvim se složila sa glumicom

Objavljeno:

Glumica Mirka Vasiljević napravila je totalnu pometnju kada je izjavila da vaspitava ćerku da treba da zna kad da zaćuti, sa čime su se mnogi složili, dok su pojedini žestoko osudili.

foto: Prinscreen

Dušica Jakovljević kada je gostovala ove nedelje u emisiji "Kontravizija", prokomentarisala je Mirkinu izjavu, a zatim je i javno podržala.

Vodielj je pomenuo Kristinu Kiju Kockar, budući da je javno isprozivala glumicu zbog ove izjave, a onda je Dušica odgovorila:

foto: Prinscreen

Mirka Vasiljević je majka troje dece. Niko ko nije došao u tu poziciju, da se ostvari kao majka, ne može da zna kako će vaspitavati svoje dete. Ja znam na osnovu čega je Mirka to mislila. Ona je vrlo inteligentna i porodična mlada žena - rekla je Dušica i dodala:

To što je Mirka rekla i što se tiče toga da mi žene treba nekada da se zagrizemo za jezik, to je pametno, ali ja radim potpuno suprotno. U sukobu dve dame, koje poznajem, stala bih na Mirkinu stranu. Iz razloga što mislim, to je ono što ja govorim i Kiji, na početku karijere pametnije je nekada ćutati i mižda slušati savete onih koji više znaju. Tako sam ja krenula i lagano došla dovde i zbog toga trajem - izjavila je voditeljka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.