MOJ SIN NEMA DADILJU! Prija priznala da mali Aleksandar NE LIČI na nju, a onda otkrila šta joj NAJBITNIJE od svega!
Aleksandra Prijović porodila se 6. marta i na svet donela sina Aleksandra, Foto: Prinscreen

mali živojinović

MOJ SIN NEMA DADILJU! Prija priznala da mali Aleksandar NE LIČI na nju, a onda otkrila šta joj NAJBITNIJE od svega!

Prija još uvek nije pokazala bebu, ali je otkrila u naznakama na koga liči mali Živojinović

Objavljeno:

Aleksandra Prijović porodila se 6. marta i na svet donela sina Aleksandra. Pevačica i njen suprug Filip Živojinović sada uživaju u roditeljstvu, a ona se polako vraća svojim poslovnim obavezama.

Prija još uvek nije pokazala bebu, ali je otkrila u naznakama na koga liči mali Živojinović.

foto: Printscreen

- On je kao šećer! Jako je teško to sada reći, na koga liči, još je mali, ali u prednosti je za sada Filip. Možda ima oči na mene. - rekla je Aleksandra, a potom je otkrila šta joj je najvažnije u njegovom vaspitavanju.

- Najbitnije je da on bude lepo vaspitan i dobar čovek. Da sluša mamu i tatu, da mu porodica bude na prvom mestu. Meni je to najbitnije i mi ćemo se potruditi da to bude tako.

Prija ne krije da joj Filip dosta pomaže oko bebe, kao i bake i Lepa Brena, koje su neizmerno srećne zbog rođenja Aleksandra.

foto: Prinscreen

- Kada sam se porodila imala sam želju da majke budu sa nama. To je sve za nas bilo novo, nisam znala kako ću se snaći, to je sve za nas bilo novo. Međutim, jako sam se lepo snašla, a one su bile tu da nas posavetuju za bilo šta. Ali, ipak smo mi želeli da najviše budemo uz njega. Nije mi teško da se budim noću, jer svesni smo toga da će ti trenuci brzo proći. Naravno, kada je potrebna pomoć neko uvek uskoči i pomogne, ali moj sin dadilju kao dadilju nema. - rekla je folkerka za Telegraf.

Pevačica je priznala i da je uvek želela da bude mlada mama.

"Ja sam oduvek pričala da bih volela da postanem mlada mama, iz razloga sto smo moja mama i ja sada kao drugarice. Želela sam, iz tog razloga, da se desi sto pre, ali nisam očekivala da ce bas tako brzo", izjavila je ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.