CIA šalje uskršnji poklon
Lazar uspeva da preko Hameda identifikuje sirijskog prevodioca, Foto: Promo

nova epizoda

CIA šalje uskršnji poklon

Lazar sa porodicom priprema uskršnju trpezu

Objavljeno:

Lazar uspeva da preko Hameda identifikuje sirijskog prevodioca Fejsala koji radi sa migrantima, a zapravo je kurir za islamističku terorističku grupu. Prati ga od Novog Pazara do Beograda i saznaje da je Fejsal saradnik ne samo terorističke grupe već i nevladine organizacije koju finansira američka vlada.

Ovo saznanje ipak ne menja plan - Lazar i pukovnik Slavko, iako su inače na različitim stranama, sada moraju da rade zajedno - upadnu u izbeglički kamp i privedu radikalizovane migrante.

Uporedo sa ovim zadatkom, Lazar sa porodicom priprema uskršnju trpezu što dovodi do novih tenzija sa suprugom Anom. CIA donosi uskršnji poklon Slavku, ali i nova naređenja, a Služba se sprema da obeleži praznik na svoj način - namestiće izbore za Radmilovićevog naslednika na čelu Srpskog otadžbinskog saveza. I Lazar će dobiti novi tajni zadatak.

foto: Promo

Nova epizoda serije „Državni službenik“ premijerno se prikazuje nedeljom od 21h na SuperStarTV kanalu mts televizije, a reprizno subotom u istom terminu na televiziji Pink. SuperStar TV, jedan od deset najgledanijih televizijskih kanala u Srbiji, mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:sat.

https://www.youtube.com/watch?v=9ucgJB9h9TY

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.