ŠOK! KAĆA GRUJIĆ I VRANJEŠ OPET ZAJEDNO?! Za praznike odletela pravo u njegov grad LJUBAV ILI OGNJENOVA OSVETA JK?
Foto: Printscreen

NOVA AFERA?

ŠOK! KAĆA GRUJIĆ I VRANJEŠ OPET ZAJEDNO?! Za praznike odletela pravo u njegov grad LJUBAV ILI OGNJENOVA OSVETA JK?

Nakon skandala sa JK, Vranješ izgleda baš ne odustaje od estrade

Objavljeno:

Katarina Grujić vaskršnje praznike provodi radno, a da li slučajno ili sudbinski Grujićeva je za na Veliki petak doletela iz Španije za Brisel, gde bivši ljubavnik Jelene Karleuše, Ognjen Vranješ trenutno igra fudbal za tamošnji Anderleht, a šuškalo se da je i ona bila u vezi sa bosanskim fudbalerom.

Pevačica je izgleda imala nastup u jednoj diskoteci koja je bila prepuna. Bilo kako bilo, sudeći po njenom trenutnom boravku pevačica i fudbaler će provesti vaskršnje praznike u istom gradu. Šuškalo se da su Kaća i Ognjen imali strasnu romansu, što je pevačica demantovala tvrdeći da su samo dobri drugari.

Da li se to Vranješ opet sveti JK?
Da li se to Vranješ opet sveti JK?foto: Damir Dervišagić, Profimedia

Pevačica je u jednom intervjuu ispričala da su ona i Vranješ samo dobri drugovi iako je Vranješ, poznat po tome da je imao afere s mnogim pevačicama sa srpske estrade, objavio snimak na kojem se vidi kako grli i ljubi Grujićevu.

Međutim, Kaća je ispričala da je bila u vezi sa jednim fudbalerom, ali da nije znala da je oženjen, pa kada je saznala, odmah je raskinula s njim. Da li je reč o Vranješu to je ostavila za sebe, nije htela da prizna iako su mediji u to vreme brujali o njenoj romansi sa bosanskim fudbalerom.

"Imala sam situaciju da sam bila sa jednim momkom u vezi i nisam znala da je oženjen, iako su to znali njegova najbolja drugarica i svi. On mi je govorio kako ima papire za razvod", rekla je Katarina u jednoj emisiji.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.