ANASTASIJA PRVI PUT O ŽIVOTU NA KIPRU: Pevačica otkrila šta joj je NAJTEŽE PADALO tamo, a onda se dotakla i SVADBE!
Anastasija Ražnatović osvojila je srca publike sa svoje dve pesme, Foto: Prinscreen/Instagram

ispovest

ANASTASIJA PRVI PUT O ŽIVOTU NA KIPRU: Pevačica otkrila šta joj je NAJTEŽE PADALO tamo, a onda se dotakla i SVADBE!

Uvek se radovala dolasku u Beograd

Objavljeno:

Anastasija Ražnatović osvojila je srca publike sa svoje dve pesme "Savršen par" i "Rane" koje su za kratko vreme postigle veliki uspeh. Pevačica ne krije sreću zbog toga, a sada se dotakla svog života na Kipru.

- Kada smo živeli na Kipru, Veljko i ja smo jedva čekali da dođemo ovde i da praznike provedemo sa porodicom, prijateljima. Mi smo bili dosta mladi kada smo se preselili na Kipar, nova sredina, novi život, sve ispočetka. Nedostajala nam je porodica, prijatelji, društvo. Drugačiji je mentalitet tamo i tada mi je to bilo drama, ali sada mi je drago, jer sam dosta naučila, upoznala nove ljude. Želela sam da se vratim jer su mi nedostajale drugarice i drugovi, porodica, život koji sam imala u Beogradu. I jedva sam čekala da se vratim, pao mi je kamen sa srca kada sam se vratila - rekla je Ražnatovićeva u emisiji "Ekskluzivno"

foto: Printscreen

Ona je otkrila da je zadovoljna i srećna svojim ljubavnim životom, a nije mogla da se ne osvrne na natpise o svadbi njenog brata Veljka sa Bogdanom Rodić:

- Pompa je dignuta, ne postoji datum kada će on da se oženi niti priča o tome u kući. Oni su se verili, uživaju u vezi, idili, ljubavi. Kada budu odlučili sigurno neće prvo reći novinama, već će to zadržati za sebe. Sigurno neće biti još svadbe - rekla je pevačica.

Pošto se mnogo polemisalo o tome da li se iselila iz porodičnog doma, pevačica je otkrila da li je to istina.

Ja dosta vremena provodim sa emotivnim partnerom, drugaricama, često nisam u kući, ali nisam se odselila. Za ovaj praznik ćemo biti svi zajedno.- zaključila je Anastasija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.