JK I SOFIJA IMAJU TAJNI PAKT: Svi misle da su suparnice a u stvari VRŠLJAJU DUŠKU IZA LEĐA! BIĆE JEZIVO KAD ON ČUJE
Foto: Printscreen / Instagram

SKOVALE PLAN

JK I SOFIJA IMAJU TAJNI PAKT: Svi misle da su suparnice a u stvari VRŠLJAJU DUŠKU IZA LEĐA! BIĆE JEZIVO KAD ON ČUJE

Sklopila poslovni dogovor sa Sofijom Milošević

Objavljeno:

Pevačica se na snimanju "Zvezda Granda" pojavila u ultrakratkoj haljini čiju je kreaciju potpisala upravo manekenka, fudbalerova navodna ljubavnica!

Nakon skandala u kome je glavni akter bila Jelena Karleuša zbog prepiske sa Ognjenom Vranješom, nije bile jedina uvučena u ovu priču.

foto: Prinscreen

Korisnici društvenih mreža, ali i poznanici Jelene i Duška, otkrili su da su Sofija i Duško navodno u ljubavnoj vezi već mesecima. Karleuša je na to reagovala demantovanjem.

Pop diva je imala plan da njih dve urade zajednički editorijal za jedan magazin, međutim, zbog smrti Divne Karleuše sve je odloženo.

Ipak, Jelena i Sofija su i dalje u dobrim odnosima. U prilog tome ide to što se Karleuša na snimanju "Zvezda Granda" pojavila upravo u kreaciji Miloševićeve.

foto: Printscreen/ Instagram/ sofijamilo

Ona se fotkala u ovoj haljini i brže-bolje fotku objavila na Instagramu. Kako bi demantovala zle jezike, Karleuša je tagovala i navodnu "Duškovu ljubavnicu", kako bi pokazala da su njih dve prijateljice.

Karleuša je objavila i fotku na kojoj pozira pored torte koju su ona i Marija Šerifović pripremile za Sašu Popovića, kome je bio rođendan, a i tada je pohvalila Sofiju. Manekenka nije bila ravnodušna, pa je joj je uz nekoliko emotikona srca poručila:

- Prelepa!!!

foto: Printescreen

Navodno su Sofija i Duško često izlazili zajedno i mnogi su ih viđali zajedno po prestoničkim klubovima. Miloševićeva je to odmah negirala i rekla kako sa Tošićem nema ništa.

- Vidim u Srbiji pojedini mediji nastavljaju sa terorom nad javnim ličnostima i izmišljanjem naslovnih vesti. Jelena i ja smo u super odnosima. Podrška za moju drugaricu i jedva čekam da čujem novu pesmu - napisala je Sofija.

foto: Printscreen

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.