NAJBOLJA SRPSKA TVERKERKA RAZBIJA PREDRASUDE: Te što tresu po klubovima mi DIŽU CENU, muškarci pitaju KOLIKO KOŠTAM
Zorica Antić je školovana tverkerka, Foto: Printscreen

RADI HILJADE I HILJADE ČUČNJEVA...

NAJBOLJA SRPSKA TVERKERKA RAZBIJA PREDRASUDE: Te što tresu po klubovima mi DIŽU CENU, muškarci pitaju KOLIKO KOŠTAM

Završila DIF i osnovala prvu školu tverka u Srbiji

Objavljeno:

Takmičarka "Pinkovih zvezda" Zorica Antić prva je profesionalna tverkerka u Srbiji i osnovala je prvu školu tverka kod nas, koju pohađaju devojke od 16 godina, ali i žene u zrelijim godinama.

U roku je završila Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, a plesom se bavi ceo život. Zadnjicu poput njene, uz osmeh tvrdi, ne može baš svako da ima, jer ona radi hiljade i hiljade čučnjeva...

Za sebe kaže da se po svemu razlikuje od onih koje zadnjicama "tresu po klubovima", ali priznaje da joj upravo takve i dižu cenu na tržištu.

foto: Printscreen

Međutim, čak ni Zorica, koja se tverkom veoma profesionalno bavi, susreće se sa mnoštvom osuda i predsrasuda, a nisu retke i nepristojne ponude koje joj upućuju uglavnom putem društvenih mreža.

Niko mi direktno nije prišao u klubu, jer ja dok igram bukvalno imam taj stav NEMOJ DA MI PRIĐEŠ! Ne dajem tog nekog povoda da mi iko išta kaže, a ne ponudi, dobio bi šamarčinu na keca, stvarno, u tom sam fazonu. Ali, što se Instagrama tiče, šalju mi polne organe u privatnim porukama, naravno i ponude tipa: "Koliko koštaš". Ranije sam se na to obazirala i plakala, naravno kao svako žensko, iole normalno, a sad samo blokiram ili zapretim da ću okačiti na stori i onda se sami blokiraju, na šaljiv način Zorica opisuje nimalo prijatne situacije.

foto: Printscreen

Ceo intervju u kome tverkerka razbija predrasude pogledajte u videu:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.