DEČKO POZNATE ESTRADNE ZVEZDE IMA PRIVILEGIJU: Spava s PROSTITUTKAMA bez PREZERVATIVA! Ona o tome ništa NE ZNA!
Posebne zahteve klijenti plaćaju ogromnim sumama novca, dele i bakšiš, Foto: Profimedia

otimaju se oko njega

DEČKO POZNATE ESTRADNE ZVEZDE IMA PRIVILEGIJU: Spava s PROSTITUTKAMA bez PREZERVATIVA! Ona o tome ništa NE ZNA!

Uvek kad mu draga ode na put, on posredstvom prijatelja, koji je vlasnik agencije, pozove nekoliko devojaka za noć, smenjuju se na dva sata...

Objavljeno:

Usled raskrinkavanja elitne prostitucije procurili su brojni nepoznati detalji koje su otkrile devojke nakon dugogodišnjeg iskustva u ovom poslu.

Aktuelnom temom ranije se bavila i novinarka Silvana Stanković u knjizi "Kad čaršavi progovore", te iznela ispovesti mnogih devojaka i vlasnika agencija, koje nude njihove usluge. Dok oni garantuju za zdravlje devojka, koje redovno šalju na kontrole i sva potrebna testiranja, za klijente ne mogu da daju garanciju, pa zaštita u vidu prezervativa obavezna.

Međutim, kako svuda, tako i tu, ima izuzetaka koji ne podležu pravilima.

foto: Shutterstock

Jedan od privilegovanih, koji je u krevet mogao da ode sa devojkom iz agencije i to bez prezervativa bio je i dečko poznate estradne zvezde, sa kojom živi godinama, ali ima u poslednje vreme ne cvetaju baš ruže.

Uvek kad bi draga bila na putu, on bi posredstvom vlasnika, inače svog dobrog prijatelja, pozivao nekoliko devojaka za noć. One bi pokazivale svoje oralne sposobnosti i smenjivale su se na dva sata. Davao je užasno mnogo novca i poveliki bakšiš, tako da su se devojke otimale oko ovog klijenta. Vrhunac zadovoljstva on bi, međutim, doživeo tek ujutru.

Prijatelji, kojima je preporučivao one sposobnije, pričalo se kasnije, bili su gori od njega. Nisu se iživljavali nad devojkama, a prema rečima jedne koja je odgovarala na njihove pozive, mazali su ih šlagom, kremom od jagoda, a onda ih lizali. Isto to su tražili od njih. Čokoladnim pastama premazivali bi najintimnije delove tela, a zatim od devojaka očekivali da "uživaju u slatkišu", dok bi oni uzdisali, zadovoljni njihovim oralnim sposobnostima.

foto: Shutterstock

Posebnim zahtevima, ponekad, kažu devojke iz agencija, a gazde to potvrđuju, nije teško udovoljiti. Poznati zlatar iz Beograda, koji je svojevremeno radio nakit, obeležje za pripadnike jedne političke stranke plaćao je dobro, samo ako bi u njegov stan iz agencije došla devojka za glavu viša od njega. To, kažu, nije bilo teško ispuniti, s obzirom na to da je "zlatna" mušterija bila metar "i žilet" visoka. Niko nije umeo da objasni zašto on to radi, ali je verovatno bio u pitanju kompleks. Supruga mu je, kažu dobro obavešteni, viša od njega za desetak centimetara.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.