ISPOVEST PROSTITUTKE: Poznati biznismen tražio da se oblačim kao NJEGOVA ĆERKA, a POLITIČAR PLAKAO pre svakog SE*SA
Iza zatvorenih vrata se svašta može videti, Foto: AP

PERVERZIJE POZNATIH

ISPOVEST PROSTITUTKE: Poznati biznismen tražio da se oblačim kao NJEGOVA ĆERKA, a POLITIČAR PLAKAO pre svakog SE*SA

"Bolesnih", rekli bi u agenciji, ima mnogo. Malo je onih "zdrave" pameti, kod kojih se sve svodi na seks i plaćanje

Objavljeno: 18:07h

Afera o elitnoj prostituciji trese region, a nakon hapšenja čuvenog makroa Mihajla Maksimovića, mnoge starlete, pevačice, glumice i voditeljke su u panici, kao i njihovi klijenti među kojima je dosta političara, sportista i pevača.

U telefonu i laptopu Šapčanina koji je završio iza rešetaka navodno su nađeni spiskovi i katalozi devojaka, ali i imena korisnika njihovih usluga. Kruže razne priče o tome kako su orgijali i kakve sve fetiše imaju poznate face.

foto: Profimedia

Pre nekoliko godina upravo ovu temu pokrenula je novinarka Silvana Stanković u knjizi "Kad čaršavi progovore" i prva pronašla ispovesti mnogih devojaka koje su se ovim poslovom bavile.

"Ne mnogo poznat u javnosti, ali veoma poštovan u krugovima privrednika i ekonomista, jedan klijent sa Banovog brda, zatražio je od devojke, koju je unapred duplo platio, da se obuče kao njegova ćerka! U hotelski apartman doneo je suknjicu, dokolenice, mašnice za kosu... Zatečena i zgranuta, devojka je iskoristila priliku da u jednom trenutku iz toaleta, mobilnim telefonom pozove mladiće iz agencije koji brinu o bezbednosti. Momci su izvukli devojku, a klijenta išamarali, posle čega je potpuno prekinuta saradnja sa njim. On se, kasnije se ispostavilo, sa istim zahtevima obratio drugoj agenciji, koja je, za ogromnu svotu, pristala da mu ispuni želje.

foto: Profimedia/Ilustracija

O klijentu koji je devojke primoravao da se oblače kao njegova majka, niko ne želi ni da govori. "Bolesnih", rekli bi u agenciji, ima mnogo. Malo je onih "zdrave" pameti, kod kojih se sve svodi na seks i plaćanje

- Jedan iz sveta politike bukvalno je plakao pre svakog odnosa - priča jedna devojka i dodaje:

- To mu je verovatno služilo kao afrodizijak. U početku je i meni bilo smešno, ali ako bih odbila da ga slušam kako cvili i roni suze, nije hteo da plati. Zvao bi druge devojke i ja bih ostajala "kratka" za nekoliko stotina. Uostalom, nije mi bilo teško da ga odslušam tih nekoliko minuta kako me moli da se skinem, a onda se stvarno skinem i uradim ono zbog čega smo se i videli. Verovatno je imao nekih problema, ali ja zaista nisam lekar da se zabavljam takvim stvarima. To što smo mi sa njim doživljavale nije ništa u odnosu na to kakvih sve perverzija ima i kako devojke prolaze. Uostalom, sve smo mi svesne rizika da nas iza vrata može sačekati nešto što nam se ne sviđa", jedna je od priča koje su ispričane u knjizi poznate novinarke.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.