MIRKINA SVEKRVA BRUTALNO ISKRENO KOMENTARIŠE SNAJU: Nakon što je glumica ZGROZILA SRBIJU, oglasila se ona... (FOTO)
Mirka Vasiljević i Marina Rajević Savić, Foto: Dragana Udovičić, Printscreen

nije mogla da ćuti

MIRKINA SVEKRVA BRUTALNO ISKRENO KOMENTARIŠE SNAJU: Nakon što je glumica ZGROZILA SRBIJU, oglasila se ona... (FOTO)

Samo jednom rečenicom objasnila sve!

Objavljeno:

Izjavom da ćerku vaspitava tako da mora da ćuti muškarcu glumica Mirka Vasiljević podigla je veliku prašinu, a svekrva je stala u njenu odbranu.

Mora da zna da je žensko, a to podrazumeva da mora da zaćuti kada treba jer mi treba mudro da naučimo da ćutimo, onda može da opstane brak, da dobijete šta god hoćete. Da bude dama, da se ne ponaša onako kako dami ne priliči. Da bude pravična i srećna", rekla je u emisiji "Premijera" Mirka Vasiljević, koja sa fudbalerom Vujadinom Savićem ima troje dece.

foto: Damir Dervišagić

Ova njena izjava izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama, a Mirkina svekrva Marina Rajević Savić na Instagramu je napisala samo jednu rečenicu:

Dok je u našoj Srbiji ovakvih mladih žena, supruga, majki, ćerki - ima nade!", ovim rečima stala je u odbranu svoje snajke Vujadinova mama, objavivši i Mirkinu fotografiju.

Inače, i bivši proslavljeni fudbaler, Mirkin svekar ima samo lepe reči za snajku.

Ja samo mogu da kažem da Mirka bolje zna od mene kako treba sa ćerkom, jer sam ja gajio sina", izjavio je Dule Savić i priznao da li u njegovoj porodici važi to da žensko mora da ćuti.

Ne, to nema veze, supruga nije dete! To je samo moj komentar - da Mirka bolje zna kako treba sa ćerkom nego ja, jer sam ja gajio sina."

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.