OTKRIVENO ZAŠTO JE KARLEUŠA IŠLA U ISTANBUL! Dok joj se BRAK raspada ona odlazi da SMANJUJE GRUDI
Jelena Karleuša, Foto: Printscreen/ Instagram/ karleusastar

potpuna promena

OTKRIVENO ZAŠTO JE KARLEUŠA IŠLA U ISTANBUL! Dok joj se BRAK raspada ona odlazi da SMANJUJE GRUDI

Pop pevačica Jelena Karleuša kao da ne mari što joj se brak raspada, pa isključivo razmišlja o tome kako da izgleda što bolje!

Objavljeno:

I pored ozbiljnih stresova i velikih problema koji su je koštali zajednice sa fudbalerom Duškom Tošićem, Jelena je našla vremena da ode u Tursku, izvadi stare i stavi nove silikone!

Kakopišu današnje novine, pevačica je posetila jednog plastičnog hirurga u Turskoj, a razlog njenog dolaska u ovu zemlju ovoga puta bilo je smanjene silikona u grudima. Ona se duže vreme žali na bolove u kičmi i donjem delu leđa, te je rešila da smanji svoje poprsje kod jednog od najboljih u ovoj branši, a doktor koji je Karleušu operisao je njen dugogodišnji lekar.

- Jelena je posle smrti majke naglo izgubila na kilaži zbog velikog stresa, a razlog je bio taj što je vrlo malo jela. Dešavalo se da u toku jednog dana samo popije malo vode i ništa ne stavi u usta. To je povuklo i druge probleme, pa su odjednom počeli da joj se javljaju bolovi u kičmi i leđima. Dok je pauzirala sa snimanjem "Zvezda Granda", JK je iskoristila vreme i otišla u Istanbul, gde je prvo imala pregled - otkriva naš dobro upućen sagovornik.

foto: Printscreen Instagram

Po saznanjima srpskih medija, doktor joj je rekao da su njena leđa oslabila usled naglog gubitka kilaže i da ne bi bilo loše da za sada malo smanji grudi i da će lako kasnije da ih poveća, ako se opet odluči na taj korak. JK je bez pogovora pristala da odmah urade intervenciju.

- Jelena se već posle tri dana od operacije sasvim dobro oporavila da je mogla da šeta i ustaje, a posle nekoliko dana se spakovala i vratila u Srbiju zbog posla. Ona je, međutim, danima pila jake lekove za bolove preventivno, iako nije imala veće probleme - otkriva naš izvor.

foto: Ana Paunković

U prilog našim saznanjima govore i fotografije na kojima se vidi kako su ispred Jelene na snimanjima brojne kutije sa tabletama i pilule koje je pevačica morala da nosi svuda sa sobom kako bi uzimala propisanu terapiju nakon estetske intervencije. Njoj su grudi sada evidentno manje, a pevačica je svoje novo poprsje već prikazivala na društvenim mrežama, te su je pojedini pratioci već pitali da li je išla pod nož.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.