POPULARNI PEVAČ ORGIJAO SA KOLEGAMA: Hvalio se da je SPAVAO sa mnogim pevačicama, a sada ispričao SVE DETALJE!
Prisetio se mladosti, Foto: Prinscreen

otkrio

POPULARNI PEVAČ ORGIJAO SA KOLEGAMA: Hvalio se da je SPAVAO sa mnogim pevačicama, a sada ispričao SVE DETALJE!

Obelodanio sve afere

Objavljeno: 20:41h

Folk pevač Bora Drljača prisetio se dana kada je bio mlad i otkrio šta je sve radio sa kolegama. Prema njegovim rečima, on je jednom prilikom, zajedno sa Lepom Lukić, dok su bili na turneji, špijunirao kolegu koji je imao seks sa nekom devojkom.

– Mi se dogovorimo da ostavi taj naš kolega otškrinuta vrata od sobe u hotelu, a Lepa i ja gledam, navijamo i vičemo: “To, majstore, udri” – prisetio se Drljača, a potom je ispričao i anegdotu sa Gordanom Gocom Lazarević i njim u glavnim ulogama.

foto: Printscreen

– Goca Lazarević i ja imali smo zakazan nastup, ali smo stigli veče pre u hotel, tu smo večerali i odmarali se. U jednom trenutku, ja joj predložim seks da se malo poigramo, ali ona me je na finjaka otkačila i rekla mi: “Treba tebi, Boro, mlađa, a i meni treba mlađi” – ispričao je Bora u jednoj emisiji.

Ovo, inače, nije prvi put da se Bora priseća detalja iz prošlosti, a to je ne tako davno dovelo i do pravog malog skandala na estradi, kada se hvalio da je spavao sa mnogim koleginicama. Tada je to, navodno, zasmetalo Milutinu Mrkonjiću, koji ga je pitao da li je spavao i sa Anom Bekutom.

– Sedeli smo u restoranu na proslavi, a sa nama je bio i Era Ojdanić, koji se hvalio koje je sve pevačice kres**o. On se po običaju hvalisao i nabrajao. Ne mogu da otkrivam imena koja je pominjao jer to nije džentlmenski. Mrkonjić je onda mene pitao: “Boro, nisi valjda i Anu kres**o?” – prepričao je Bora, a Ana se tada naljutila na njega.

– Lepe, pametne i uspešne žene uvek su imale problem, ali ne zbog lepote, nego zbog primitivizma. Ta matora budala nikada se nije srela sa Milutinom, a kamoli da ga je Milutin nešto pitao. Sve je izmislio da bi sebi digao cenu. Nema ga ni na mapi, osim kad krene tako da izimišlja. Na ovim prostorima sve je više primitivaca koji vređaju žene. Ponižavajuće mi je da ovo više komentarišem – odgovorila je tada Bekuta kolegi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.