GEJ BRAKOVE, MARIHUANU I PROSTITUCIJU TREBA LEGALIZOVATI: Zoki Šumadinac bi ovako UREDIO SISTEM! On je ČOVEK ZAPADA
Zoran Petrović bez predrasuda, Foto: Vladimir Sporčić

svestran

GEJ BRAKOVE, MARIHUANU I PROSTITUCIJU TREBA LEGALIZOVATI: Zoki Šumadinac bi ovako UREDIO SISTEM! On je ČOVEK ZAPADA

Kontroverzni multimedijalni umetnik priznaje da obožava seks na jednu noć

Objavljeno:

Jutjub zvezda Zoki Šumadinac ne prestaje da zaprepašćuje javnost.

Nakon proboja na estradu, bukvalno preko noći, ovog multitalenta, kako sam sebe voli da nazove, mnogi su optužili da obmanjuje ljude, koji koriste njegove usluge lečenja, skidana magije i proricanja sudbine.

Međutim, on se ne obazire na prozivke, već svoju karijeru gura napred, a u intervjuima uvek progovori o nečemu čime iznova šokira. Tako je za "Alo!" govorio o tabu temama i izneo niz stavova, koje bi se retko ko usudio da kaže.

foto: Printscreen

Priznao je da je pristalica dobrog razvoda u odnosu na rđav brak, a evo kako razmišlja o istopolnim brakovima i odgajanju dece u njima:

Ja sam čovek sa Zapada i meni je sve to normalno. Ljubav ne zna ni za pol, ni za godine. Neka se voli ko god želi, ali neka to ostane u četiri zida. U krevetu, gde ste goli, budite s kim god hoćete, a kada izađete na ulicu, tada se obucite i nemojte na sav glas da pričate s kim spavate" poručuje Šumadinac i savetuje svima da makar jednom mesečno idu kod psihijatra, kao što idu kod zubara, kardiologa ili bilo kog drugog specijaliste.

Zokiju ni marihuana nije tema koja se ne pominje.

Glasao bih za legalizaciju marihuane, ali samo u medicinske svrhe i nikako drugačije. Ne konzumiram ni cigarete, tako da ni drugi stimulansi ne dolaze u obzir. Kada bismo legalizovali droge u rekreativne svrhe, verujem da bismo postali pravi monstrumi, rekao je estradni umetnik koji smatra da bi trebalo uvesti eutanaziju za ljude kojima nema pomoći i koji se nepokretni muče u bolničkim posteljama.

foto: Printscreen

On ima i svoj stav o trenutno veoma aktuelnoj temi vezanoj za prostituciju.

Volim žene i borim se za njihova prava. Ako su već odlučile da prodaju telo za novac, onda je to njihova stvar i njihov posao, pa treba i da naplaćuju za seksualne usluge. Ali ako već zarađuju od prostitucije, onda bi trebalo i da plate državi porez, a zauzvrat bi imale zdravstveno osiguranje i bile bi bezbedne i sigurnije. Žene koje se bave prostitucijom imaju herca, kaže kontroverzni pevač i priznaje da obožava seksa za jedno veče:

Seks na jednu noć je prljav ako ne postoji ljubav između partnera. Volim da budem sa ženama u vezama bez obaveza u kojima je seks na jednu noć normalna stvar. Tada obe strane znaju na čemu su, uživaju dok im odgovara i svi su zadovoljni.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.