PRVI OTVOREN INTERVJU DARKA LAZIĆA: Izneo potresne detalje o kojima je DO SADA ĆUTAO! OVO JE JEDINA ISTINA (VIDEO)
Darko Lazić, Foto: Filip Plavčić

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO

PRVI OTVOREN INTERVJU DARKA LAZIĆA: Izneo potresne detalje o kojima je DO SADA ĆUTAO! OVO JE JEDINA ISTINA (VIDEO)

U opuštenoj atmosferi porazgovarali smo sa Lazićem o svim aktuelnim stvarima o kojim se raspreda od njegove saobraćajne nesreće, a bez ustezanja je ovog puta pričao i o bivšoj suprugi, ali i o verenici sa kojom čeka dete

Objavljeno: 18.05.2019. 10:41h
  • 174

Od stravične saobraćajne nesreće Darka Lazića prošlo je skoro sedam meseci, a on se uspešno oporavlja.

Sa poznatim pevačem smo se našli u jednom restoranu u Šimanovcima, gde je on inače čest gost. U opuštenoj atmosferi porazgovarali smo sa Lazićem o svim aktuelnim stvarima o kojim se raspreda od saobraćajne nesreće iz koje je jedva izvuko živu glavu, a bez ustezanja je ovog puta pričao i o bivšoj suprugi, ali i o verenici sa kojom čeka dete.

foto: Filip Plavčić

Taj 23. oktobar 2018. godine, kada je automobilom sleteo sa puta u blizini svog rodnog Brestača, i nakon toga jedva izvukao živu glavu, Darko računa kao dan kada se ponovo rodio, a u svojoj velikoj ispovesti za Espreso.rs, pevač je otkrio zbog čega se tako oseća, ali i iskreno i detaljno pričao o svemu kroz šta je prolazio od tada, pa do danas.  

foto: Filip Plavčić

Kako si sada nakon sedam meseci od nesreće?

Malo po malo organizam se vraća već na staro. Pluća se oporavljaju, prelomi zarastaju. Sad jedina povreda koja je ostala je ta peronalna povreda koju sam zadobio, a to znači - palo stopalo, i problem je što se to baš teško vraća. To je povreda nerava, sad tačno ne znam ni ja da objasnim stručno šta je.... znam da sam nagnječio dva pršljena, napukla i tako se to i napravilo, ne znam tačno nisam stručnjak da objasnim, ali generalno to je generalno sada najveći problem, jer je za tu povredu najduži oporavak. Tako da čekamo, to da se vrati... što se tiče butne kosti i kuka, to je zaraslo već, ide na bolje, pluća su se vratila na svoje

Šta prognoziraju lekari, koliko bi trebalo da traje oporavak stopala?

- Pa kažu da oporavak toga može da traje godinama, a može i zauvek da traje i da se više nikad ne oporavi. To niko ne može da garantuje. To ne može niko da izleči, to je jednostavno tako. ili se vrati samo po sebi, ili se uopšte ne vrati.

foto: Dado Đilas, Filip Plavčić

A kako si psihički sada posle svega?

- Ja sam do relativno skoro bio psihički ne baš najbolje, ali eto, šta da radimo, čovek se pomiri sa tim, život ide dalje i kako je tako je. Na sve se čovek navikne. Ali psihički sam prošao pakao bukvalno. Bio sam toliko nervoyan, ujedao sam ljude oko sebe, i sve me je nerviralo. Sad se polako stabilizujem i vraćam se na neku normalu.

foto: Filip Plavčić

Kad si postao svestan toga šta si u stvari sve preživeo?

- Iskreno, ja još uvek nisam svestan šta se dogodilo i zašto se dogodilo tako. Stvar je u tome što se ja ne sećam ničega. Ne sećam se ni udesa, a voleo bih da znam. Taj put koji sam prolazio, znao sam bukvalno zatvorenih očiju da ga prođem. To je 2 km od moje kuće, mali milion puta sam prošao tuda. I ajde da kažeš da je na krivini, pa da se desi tako nešto, ali ja sam sleteo na pravcu, što mi uopšte ne ide u glavu kako. Jesam bio umoran pre toga, jer sam radio četiri dana, to znam. A bile su priče te, pijan, drogiran - vidi, ja kažem - da sam bio drogiran, ne bih zaspao sigurno. Jesam popio 3 - 4 rakije, stvarno toliko, ali mislim da me je umor savladao, i da je  to uzrok cele nesreće. 

Jel ti stigao već neki poziv za sud?

- Jeste naravno.

foto: Filip Plavčić

A za šta tebe u stvari sve terete, i jesi li razmišljao ako dođe do toga da ipak moraš da odslužiš zatvorsku kaznu - kako bi to psihički podneo?

- Vidi, zakon mora da se poštuje i to je to. Što psihički? Pa i zatvor je za ljude. Bože moj nije to ništa strašno. Nije da sam oduševljen ali, ako mora eto...

A i dete ti je na putu?

- I dete je na putu, ali nema veze, šta sad... kako zakon odluči tako će biti i to je to.

foto: Printscreen

Koji ti je najstrašniji trenutak iz bolnice?

- Iz bolnice mi je sve nešto kao kroz maglu. Kao da sam sanjao. Ajde da kažem, zadnjih pet šest dana pre nego što sam otišao u banju Selters, toga se nešto sećam, ali pre toga mi je sve nekako mutno.  

Šta je Darko ispričao o odnosu sa svojom bivšom suprugom Anom Sević, i kada će se konačno razvesti, a šta na sve to kaže njegova trudna verenica Marina, te koliko joj je u nekim trenucima bilo teško da se nosi sa ovom celom pričom, saznaćete u kompletnom intervjuu, koji se nalazi u videu koji sledi:

 

 

Bonus video

(Espreso.rs/ J. Veljković)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media