SVE ZBOG NJENE POKOJNE MAJKE: Evo ZAŠTO je Duško OTPRATIO Jelenu sa Instagrama!
Jelena Karleuša i Divna Karleuša, Foto: NEVENA MIJUŠKOVIĆ, KURIR, DAMIR DERVIŠAGIĆ

sad je jasno!

SVE ZBOG NJENE POKOJNE MAJKE: Evo ZAŠTO je Duško OTPRATIO Jelenu sa Instagrama!

Najnoviji detalji

Objavljeno:

Duško Tošić, navodno je podneo papire za razvod braka i sve teže podnosi situaciju da njegova supruga Jelena Karleuša ne prihvata činjenicu da on želi razvod, piše "Vip Magazin".

Duško, koji je spreman da ženi ostavi vilu od dva i po miliona i plaća paprenu alimentaciju za decu, u poslednje vreme, kako tvrdi ovaj list, bukvalno moli Jelenine prijatelje da je urazume da konačno potpiše papire za razvod braka.

- I pre nego što je Divna umrla, Duško je na sve načine pokušavao da ubedi Jelenu da je razvod jedino rešenje, posebno što je javno osramoćen zbog njene navodne afere sa Ognjenom Vranješom. Međutim, ona mu je poručila da to neće dozvoliti. On je razgovarao i sa njenom tetkom, braćom i bliskim prijateljima, ne bi li je ubedili da uzaludno otežava situaciju. Teško mu je i trenutno se nalazi u bezizlaznoj situaciji - kaže izvor za "Vip magazin".

Navodno, glavni razlog zbog kojeg je Duško otpratio Karleušu s Instagrama jeste navodna priča da je Jelena tražila od njega da okači fotografiju s njenom pokojnom majkom Divnom.

foto: Instragam printscreen

- On je na njene zahteve odreagovao burno i objasnio joj da on nije njena lutka za medije i da ne želi nikakav kontakt sa njom, osim kada je reč o njihovim ćerkama. Tada ju je i otpratio sa Instagrama, što je dodatno podgrejalo priču oko razvoda - tvrdi izvor.

Podsetimo, Karleuša se juče na svom Instagramu oglasila i demantovala razvod, ali se i dalje ne prati sa svojim suprugom na ovoj mreži, na kojoj su se donedavno pratili, lajkovali i objavljivali zajedniče fotografije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.