BILA JE UČESNICA NAŠEG POPULARNOG RIJALITIJA: Ona je sada pod interpolovom poternicom a NE ZNA SE NI DA LI JE ŽIVA!
Foto: Printscreen

ni traga ni glasa od bivše misice

BILA JE UČESNICA NAŠEG POPULARNOG RIJALITIJA: Ona je sada pod interpolovom poternicom a NE ZNA SE NI DA LI JE ŽIVA!

Bivša misica je 2008. godine učestvovala je u Survajveru, nakon čega se u medijima pojavljivala isključivo u kontekstu sa kriminalom

Objavljeno:

Poslednje što se znalo o njoj jeste da je navodno boravila u Beogradu, te da ju je, kako se pisalo u maju 2017. godine, skrivao političar i lider POKS-a Žika Gojković (46).

Slobodanka Boba Tošić (33) 2008. godine učestvovala je u Survajveru, nakon čega se u medijima pojavljivala isključivo u kontekstu sa kriminalom. Za Bobom, koja je u prvoj sezoni pomenutog rijalitija osvojila 21. mesto, raspisana je crvena Interpolova poternica, a poslednje informacije o njoj objavljene su 2017. godine.

foto: Printscreen

Od tada pa do danas nije poznato šta se dešava sa Tošićevom, pošto joj se od sredine 2017. gubi apsolutno svaki trag.

Poslednje što se znalo o njoj jeste da je navodno boravila u Beogradu, te da ju je, kako se pisalo u maju 2017. godine, skrivao političar i lider POKS-a Žika Gojković (46).

Slobodanka je tada, navodno, boravila u stanu koji je koristio i Gojković, a zajedno su išli na mnoga javna mesta.

Podsetimo, Slobodanka je uhapšena u policijskoj akciji "Lutka", zajedno sa pripadnicima grupe Darka Eleza, koji je u više postupaka označen kao vođa jedne od najvećih balkanskih kriminalnih grupa. Osumnjičeni su uhapšeni zbog likvidacija, otmica, iznuda, dilovanja narkotika i pranja novca.

foto: Printscreen

Boba je optužena da je u Istočnom Sarajevu 6. oktobra 2006, po nagovoru Darka Eleza, svesno namamila vođu suparničkog kriminalnog klana Đorđa Ždrala da dođe u kafić "Sport" jer je Elez želeo da ga likvidira. Ždrale je uzvratio hicima i ranio Strahinju Rašetu, koji je po optužnici dobio zadatak da ga likvidira. Rašeta je dve godine kasnije nastradao kad je pokušao da postavi eksploziv ispod vozila.

Zbog saučesništva u pokušaju ubistva Ždrala, misica je osuđena na dve i po godine zatvora, dok je Elez pred Apelacionim sudom u Beogradu oslobođen optužbi za podstrekivanje na ubistvo Ždrala.

Elez je uhapšen 11. septembra 2009. u Beogradu, a Apelacioni sud u Beogradu je u septembru 2011. potvrdio presudu Specijalnog suda kojom je Elez osuđen na devet godina zatvora. U presudi se konstatuje da je Elez 2009. u Srbiji i BiH organizovao kriminalnu grupu čiji su članovi bili petorica osuđenih sa njim, kao i više osoba za koje se postupak vodi u BiH. Konstatuje se i da je grupa "u dužem vremenskom periodu imala za cilj vršenje teških krivičnih dela, šverc i prodaju droge i iznude".

foto: Printscreen

Tošićeva je tokom postupka negirala krivicu da je učestvovala u pokušaju ubistva Ždrala, a to je radila i njena majka, koja je više puta davala javne izjave.

Boba je uhapšena u maju 2015. u Hrvatskoj, po poternici suda BiH, jer se nije pojavljivala na ranijim ročištima, a u pritvoru je bila do avgusta 2015, kada je počelo suđenje.

Ona je pobegla iz kućnog pritvora u rodnom Han Pijesku neposredno pre nego što je trebalo da ode na izdržavanje kazne od dve i po godine zatvora, krajem 2016.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.