BOGATSTVOM PLAĆA SLOBODU: Daće joj sve, samo da je više ne gleda! Evo šta Duško ostavlja Jeleni nakon RAZVODA
Duško Tošić želi da se što pre reši Jelene Karleuše, Foto: Dragana Udovičić

pare nisu problem

BOGATSTVOM PLAĆA SLOBODU: Daće joj sve, samo da je više ne gleda! Evo šta Duško ostavlja Jeleni nakon RAZVODA

Tošić preko svog advokara poslao Karleuši predlog plaćanja alimentacije i podele imovine, a po svemu sudeći, njoj je najbolje da to bez pogovora prihvati

Objavljeno: 22.04.2019. 21:41h
  • 48

Nakon po*no skandala i majčine smrti, Jelena Karleuša prolazi kroz novu dramu. Naime, njen surpug Duško Tošić spreman je da ispuni skoro sve samo da se što pre razvede od pop zvezde. 

Luksuzna kuća na Dedinju, vredna 2,5 miliona evra, pripašće pevačici i njihovoj deci Atini i Niki, a takođe će i mesečno dobijati više nego pristojnu alimentaciju u iznosu od 3.000 evra. Jedino što od još uvek aktuelne supruge očekuje jeste da ne okleva s potpisivanjem sporazumnog razvoda, piše Kurir.

MUČAN PERIOD

Sve ovo je predlog fudbalera iz brakorazvodnog zahteva koji je odavno stigao na Jeleninu kućnu adresu. Ona se još nije o tome izjasnila, barem ne pismeno, ali kako stvari stoje, neće imati mnogo prostora da okleva.

Sačekao je da prođe 40 dana od Divnine smrti
Sačekao je da prođe 40 dana od Divnine smrtifoto: Stefan Kojić

Duško sigurno neće odustati od razvoda. Za njega je ovaj period bio jako stresan i mučan i zato želi da se to što pre okonča. Svestan je da ćerke Atina i Nika ne smeju da ispaštaju i on to nikada ne bi ni dopustio. Zato je posebnu pažnju obratio na njihovu budućnost, koja će biti maksimalno osigurana. Prema Duškovom predlogu, on će Jeleni davati 3.000 mesečno na ime alimentacije, a osim toga on će snositi i ostale troškove za Atinino i Nikino odrastanje. Tu je uključeno plaćanje privatne škole, letovanja, zimovanja, a kasnije i plaćanje fakulteta i ostalih potreba", priča Kurirov izvor blizak fudbaleru.

Što se tiče podele imovine, Tošić ni tu nema nameru da pravi problem. Sve što se vodi na Jelenino ime njoj će i pripasti nakon razvoda.

Budući da Jelena ostaje da živi tu i brine o deci, njoj će i ostati tek kupljena vila na Dedinju od 2,5 miliona evra. Osim toga, ona će zadržati i džip, vredan oko 50.000 evra, koji je od Duška dobila na poklon, kao i ostale sitnice koje je od njega dobijala. Po zakonu, Duško je mogao da traži da se imovina deli napola, ali njemu to nije padalo na pamet. Važno mu je da se ovaj proces što pre i bezbolnije okonča, a tako će i biti ukoliko Jelena pristane da potpiše sporazumni razvod, koji joj je on predložio preko svog advokata", dodao je Kurirov izvor.

Vila, džip, milioni... Sve je njeno...
Vila, džip, milioni... Sve je njeno...foto: GOOGLE STREET VIEW

NE JAVLJA SE

Karleuša i Duško juče se nisu javljali na pozive. Pevačica i dalje pomno prati sve što se o njoj pojavljuje u medijima, pa je napisala na Instagramu:

Na ljudsko zlo, mržnju i zavist odavno odgovaram tišinom.

Ako ne prihvati sporazum
ADVOKAT: JK MOŽE DA DOBIJE NAJVIŠE 1.000 EVRA ALIMENTACIJE!


Kako stvari stoje, Jeleni je mnogo bolja varijanta da prihvati sve uslove i ponude koje su stigle od Duška, jer u suprotnom može lako da ostane i bez toga. Ukoliko odluči da se razvodi u parničnom postupku, zakon baš i neće biti na njenoj strani. Ugledni advokat Bata Pajović kaže da sudska praksa predviđa znatno manji iznos za alimentaciju od onoga koliko fudbaler nudi pevačici.

Po zakonu, maksimalan iznos za alimentaciju je 50 odsto od primanja roditelja. Ali ako gospodin Tošić mesečno zarađuje, na primer, 100.000 evra, to ne znači da će deca dobijati 50.000 mesečno. Po mom mišljenju, a na osnovu iskustva koje imam, mislim da će deca maksimalno dobiti po 500, 600 evra jer po srpskim standardima 55.000 dinara je sasvim zadovoljavajuće za podizanje jednog deteta. Naravno, Duško može da daje i veći iznos ako tako želi, ali nije obavezan", rekao je Pajović.

 

Bonus video

(Espreso.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media