VRANJEŠ BESAN: Stigao sam iz Brisela, a ona se nije pojavila! Sudija opomenuo Jeleninog advokata zbog BEZOBRAZLUKA
Ognjen izlazi iz suda, Foto: Nemanja Nikolić

haos na suđenju

VRANJEŠ BESAN: Stigao sam iz Brisela, a ona se nije pojavila! Sudija opomenuo Jeleninog advokata zbog BEZOBRAZLUKA

Jelena Karleuša nije se pojavila u Prvom osnovnom sudu, gde je trebalo da bude održana medijacija sa njenim bivšim ljubavnikom Ognjenom Vranješom.

Objavljeno: 14:20h

On je došao iz Brisela, a advokatski tim pevačice je na sve nacine pokušavao da je opravda. Na početku ročišta,sudija Dragan Martinović je konstatovao da nema dokaza da je ona lično primila poziv.

Pevačicin branilac je rekao da su oni iz medija saznali kao i u pisarnici suda. Zamolili su sud da im odobri kopiranje svih dokaza koji su predati uz tužbu 8. februara 2019. godine. Ognjenov advokat se tome usprotivio i dodao da je jasno da muzička zvezda odbija da prihvati poziv i da se oglušava o sud i da ne sarađuje.

foto: Nemanja Nikolić

Na to je Jelenin tim rekao da nije moralno da se zahteva od nekog da dođe na ročište dok ne istekne 40 dana i da se ne radi o izbegavanju. Ono što je ineteresantno je da Jelenin pravnik rekao da nije u kontaktu sa svojim klijentom i da ne zna gde se ona nalazi, ali da može da udje na Kurirov sajt da se informiše. Zbog toga ga je sudija opomenuo.

Vranjes je tada zatražio reč, a sudija je odobrio.

"Smatram da je ovo nepoštovanje mene. Ja sam iz Bosne, ali boravim u Biriselu. Prešao sam 1.500 kilometara da bih ispoštovao sud, i nema nikakve logike da nije dobila poziv i da nije znala za ročište. Njeni branioci su bili i na prvom ročištu, pa mi nije jasno kako to da se sada nije pojavila", rekao je fudbaler.

Ognjenov advokat je pitao da li je obavestio Jelenu o ročištu na šta je njen branilac odgovorio:

"Na ovo pitanje nisam dužan da odgovorim, ali iz poštovanja ću to učiniti. Nisam bio na glavnom pretresu, ali je bi prisutan pripravnik."

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.