PROGOVORIO ŠAULIĆEV MENADŽER: Evo GDE su završile PARE koje je Šaban uzeo unapred!
Šaban Šaulić se poveravao svom saradniku, Foto: Dragana Udovičić

on zna sve

PROGOVORIO ŠAULIĆEV MENADŽER: Evo GDE su završile PARE koje je Šaban uzeo unapred!

Pevač mu je rekao i šta je napisao u testamentu

Objavljeno: 22:42h

Menadžer i prijatelj pokojnog pevača Šabana Šaulića, Zvonko Grujić, tvrdi da je njegova udovica Gordana Šaulić vlasnicima lokala koji su do 2021. godine unapred platili nastupe, sav novac uredno vratila i da im ne duguje ni dinara.

Goca je žena za svaku pohvalu, ona nikome nikada nije ostala dužna. Mi smo već sve u evro vratili gazdama klubova koji su pare dali unapred. Sav novac je isplaćen", kaže Zvonko i otkriva da su to odmah posle sahrane regulisali i sada nikome ništa ne dugoju. Osvrnuo se i na njegovu i Šabanovu saradnju i istakao koliko mu je kralj narodne muzike pomogao.

Šaban je meni mnogo pomogao u karijeri i za mene je bio i ostao najbolji čovek kog sam upoznao u životu. Mi smo imali neke svoje tajne i drugi vid komunikacije, to nemam sa ostalim pevačima. Nikad mu neću zaboraviti sve što je uradio za mene. Pa da li znate da ja sve u životu što sam postigao, a postigao sam dosta, dugujem njemu? Baš sve, jer sam ja sa njim počeo da radim pre 17 godina", priseća se Grujić, koji je danas poznati i cenjeni estradni menadžer u Austriji.

foto: Damir Dervišagić

Šaban je u njega toliko imao poverenja da mu se, kako kaže, čak poverio i kada je testament pisao.

On je u mene imao 100 odsto poverenja, jer sam ga ja zaista smatrao pravim prijateljem. On je napisao testament još pre tri, četiri godine i tada sam saznao da sve ostavlja svojoj deci i ženi, koje je najviše i voleo. Za njih mu ništa nije bilo teško", priča menadžer i naglašava da je Goca oduvek bila glava kuće, da nije bilo nje, kralj narodne muzike bi sve pare potrošio po kafanama.

Da nije bilo Goce, Šaban bi sve pare potrošio. Dok je on skitao i provodio se u kafani, Goca se brinula o deci. Pa sve troje su završili visoke škole, a to je sve njena zasluga. Goca je pametna žena, školovana. Kao par, ona i Šaban su super funkcionisali. Za celu porodicu Šaulić samo najbolje mogu da kažem - završava Zvonko u jednom intervju.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.