ŠABANOV MENADŽER OTKRIO ISTINU O NJEGOVOM ODNOSU SA GOCOM: Ono što je uradila posle pevačeve smrti IZNEDIĆE mnoge!
Zvonko Grujić prijatelj i menadžer pokojnog pevača Šabana Šaulića, Foto: Printscreen

ispovest

ŠABANOV MENADŽER OTKRIO ISTINU O NJEGOVOM ODNOSU SA GOCOM: Ono što je uradila posle pevačeve smrti IZNEDIĆE mnoge!

Čim stugne u Srbiju posetiće grob velikog prijatelja, Šabana 

Objavljeno: 20.04.2019. 16:54h
  • 286

Zvonko Grujić prijatelj i menadžer pokojnog pevača Šabana Šaulića, kaže da je ime kralja narodne muzike ostalo neukaljano jer je njegova udovica Gordana vlasnicima lokala koji su do 2021. godine unapred platili nastupe sav novac uredno vratila.

foto: Dragan Kadić

- Kada budem došao u Srbiju, otići ću kod Goce da se vidimo i popričamo, i naravno, posetiću grob mog velikog prijatelja Šabana. Ne znam zašto svi pričaju i pišu loše o Goci kad je ona žena zmaj! Pa da li znate da smo sve u evro vratili gazdama klubova koji su pare dali unapred?! Sav novac je isplaćen. Malo posle sahrane smo to regulisali i sada nikom ništa ne dugujemo. Ja sam Šabanu zakazivao te svirke, a on je sve pare uzimao unapred. Šabanu se nikad nije desilo da ima prazan lokal, uvek sve napuni do poslednjeg mesta - kaže Zvonko, i nastavlja:

- On je meni mnogo pomogao u karijeri i za mene je bio i ostao najbolji čovek kog sam upoznao u životu. Mi smo imali neke naše tajne i drugi vid komunikacije, to nemam sa ostalim pevačima. Nikad mu neću zaboraviti sve što je za mene uradio! Pa da li znate da ja sve u životu što sam postigao, a postigao sam dosta, dugujem njemu?! Baš sve, jer sam ja sa njim počeo da radim pre 17 godina - podvlači menadžer.

foto: Print Screen Youtube

Zvonko, koji je danas poznati i cenjeni estradni menadžer u Austriji, radi sa mnogim pevačima, ali za Šabana, koji mu je bio iskreni prijatelj, ima samo reči hvale. Njemu se kralj narodne muzike poverio i kada je napisao testament.

- Šaban je napisao testament još pre tri, četiri godine i tada sam znao da sve ostavlja svojoj deci i ženi. Pa i kome će drugom nego porodici. On je najviše voleo svoju porodici, obožavao je decu i Gocu. Ona je veliki čovek, prava dama. Da nije bilo Goce, Šaban bi sve pare potrošio. Voleo je da peva, samo nije voleo putovanja i čekanje po aerodromu. Dok je on skitao i provodio se u kafani, Goca se brinula o deci. Pa sve troje su završili visoke škole, a to je sve njena zasluga. Goca je pametna žena, školovana. Goca je gledala decu i brinula se o svima njima. Kao par, ona i Šaban super su funkcionisali. Za nju mogu sve najbolje da vam kažem. Ma za celu porodicu Šaulić“, kaže Zvonko, i osvrće se na vanbračnog sina Roberta, koga je Šaban dovodio u Austriju:

foto: Nemanja Nikolić

- Robertu je isto pomagao. Pored toga što mu je kuću napravio, vodio ga je po Beču i nalazio mu posao, ali ovaj nije hteo da radi. Znate kako je na Zapadu, mora da se radi, nema druge, niko neće za džabe da ti da pare. Ne možeš čim dođeš u Beč da budeš direktor, a Robert je to hteo. Nije mogao Šaban za njega da ide i da radi. Pa nikom nije lako da radi, ali šta ćeš - istakao je Zvonko.

Bonus video:

(Espreso.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media