JOŠ NIJE GOTOVO! POTRESNA ISPOVEST LAZIĆA NAKON 7 MESECI OD UDESA: Čupao igle, vezivali ga za krevet, SAD JOŠ I OVO
Darko Lazić o nesreći, Foto: Printscreen

PROGOVORIO!

JOŠ NIJE GOTOVO! POTRESNA ISPOVEST LAZIĆA NAKON 7 MESECI OD UDESA: Čupao igle, vezivali ga za krevet, SAD JOŠ I OVO

Iako je mlad, prognoze lekara nisu idealne!

Objavljeno:

Folk pevač Darko Lazić (27) koji je u oktobru prošle godine doživeo stravičan udes polako se oporavlja, ali kako kaže, doktori su mu otkrili da se njegovo telo nikada ne može potpuno oporaviti iako je mlad.

Pevač je prvi put nakon nezgode gostovao na televiziji i pred gledaocima otkrio sve detalje kojih se seća, ali i ono što je jedino što ga gura ka oporavku.

foto: Printscreen

On kaže da i posle 7 meseci trpi velike bolove i da mu je svaki dan drugačiji. Darko je sada i zvanično otkrio kakve je sve povrede imao.

"Bolje da me pitate šta nije puklo", rekao je kroz osmeh a onda krenuo da nabraja: "12 rebara polomljenih, grudni koš, plućna maramica, koleno, butna kost, kuk, nagnječenje mozga malo, pad stopala."

Darko otkriva da mu je možda najnezgodnije ujutru kada ustaje iz kreveta.

foto: Printscreen

"Prezadovoljan sam oporavkom ali trpim malo bolove. Najviše me boli koleno, kičma i prepona. Ujutru kada ustanem to je procedura. Dok se okrenem, sve puca, nije jednostavno", rekao je on.

Lazić je otkrio i da je živeo brzo, ali da je navikao na takav tempo života i da mu danas to nedostaje.

"Navikao sam na taj neki tempo života i da radim, tako da mi je zaista teško. Jedva čekam da se vratim da radim jer to sam ja", rekao je a onda otkrio i šta mu je najveća motivacija za oporavak:

foto: Printscreen

"Najveća motivacija mog oporavka je to što čekam sina. Ona mi je rekla 20 dana posle udesa, ja to nisam znao. Imam i ćerku moju iz prvog braka, za njih moram da živim", rekao je pevač ne skidajući osmeh sa lica.

Darko je zatim otkrio šta se desilo pre udesa. Iako su mnogi govorili da je bio pod velikim dejstvom alkohola, on ne poriče da ga je konzumirao ali tvrdi da je umor bio presudan.

"Imao sam tri ili četiri nastupa povezano tih dana. To veče sam bio kući i oko 11 sati me zvao prijatelj da dođem na neku proslavu. Razmišljao sam dugo šta ću, da li da idem ili ne, ali odlučio sam da odem. Znao sam da sam mnogo umoran, nisam se mnogo napio. Popio sam 2-3 rakije ali mene je umor savladao. Saobraćajka se desila 2 kilometra od moje kuće, i ničeg se ne sećam", otkrio je Darko.

foto: Printscreen

On je 12 dana bio u veštačkoj komi kako bi njegov organizam mogao da se stabilizuje i kako bi doktori mogli što bolje da pristupe, a evo šta se dešavalo kada se probudio.

"Prvi put sam se probudio 11. dan, sećam se malo kroz maglu i zaspao sam. Međutim, 12. dan sam se opet probudio. Sećao sam se isto malo kroz maglu ali sam mislio da sanjam, bio sam siguran da je to neki košmar. U tom trenutku sam počupao sve sa sebe, i braunile i aparate, sve. Morali su da me vežu za krevet.", otkrio je pevač, a onda dodaje i šta je prvo pomislio kada je shvatio o čemu se radi. "Prvo sam pomislio "živ sam!". Ne možete da zamislite koji je to osećaj. Tanka je linija između života i smrti. Tog trenutka sam rekao da nema više brzine. Jedva čekam da se vratim nastupima i sigurno da ću usporiti", rekao je u emisiji "Na prvom mestu".

Iako je Darko veoma mlad, svestan je toga da nikada više neće biti potpuno zdrav.

"Nije moguć 100% oporavak pogotovo zbog stopala. To se nikad neće vratiti na staro, ali ja sam srećan što sam živ", rekao je Lazić ne skidajući osmeh sa lica a a za kraj poželeo da pošalje poruku svima, posebno mladim ljudima.

"Naravno, rekao bih samo svima, pogotovo mladima da nikako ne sedaju u alkoholisanom stanju i umorni za volan!"

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.