OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA O MILETU KITIĆU: Zaledićete se kad čujete šta je USPEVAO DA SAKRIJE svih OVIH GODINA!
Foto: Printscreen

JEZIVO!

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA O MILETU KITIĆU: Zaledićete se kad čujete šta je USPEVAO DA SAKRIJE svih OVIH GODINA!

Mile je, nikom nije jasno kako, ovu tajnu uspeo da krije od javnosti godinama

Objavljeno:

Mile Kitić je već decenijama na našoj estradnoj sceni, a o njegovom, kako javnom tako i privatnom životu, se često priča. Iako poznatim ličnostima skrivanje tajni nije jača strana, našem popularnom pevaču je to uspelo.

Naime, tek nedavno je u javnost procurela jedna informacija koja otkriva kakav je život Mile Kitić vodio u prošlosti.

Kako pričaju meštani u Tuzli, jedna njihova sugrađanka godinama se hvalila da ima vanbračnog sina sa Miletom Kitićem kog su začeli pre dvadeset i tri godine kada je Mile tu imao koncert.

Navodno su se oni ranije upoznali u Nemačkoj, u Frankfurtu na jednoj svadbi gde je on pevao, a onda nakon što su otpočeli romansu, kada su se sreli i u Tuzli ona ga je ugostila u svojoj kući koju je sagradila kao gastarbajterka (kada je iz Nemačke došla u svoje rodno mesto).

Ona je želela dete sa njim dok on nije hteo ni da čuje za to, a kada se porodila javila mu je da imaju sina i da mogu da se venčaju. Kako je Mile bio u braku sa Martom Savić nije želeo da čuje, a dogovor je ostao da ceo život to i kriju, a da je on tajno posećuje u Nemačkoj, viđa dete i daje novac kada treba.

foto: Dragana Udovičić

Ona se i dalje hvali da je to tako i da oni uživaju porodično kada god mogu, iako se kasnije udala za bogatog Nemca i rodila još dvoje dece.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.