ANASTASIJA, ELENA, STEFAN... Deca poznatih su osvojila publiku, a pevačica sada oktriva da li su to i ZASLUŽILI!
Oni su ostvarili svoje snove, Foto: Prinscreen

svi su uspeli

ANASTASIJA, ELENA, STEFAN... Deca poznatih su osvojila publiku, a pevačica sada oktriva da li su to i ZASLUŽILI!

U proteklom periodu deca poznatih roditelja su osvojila publiku

Objavljeno:

Pevačica Jelena Vučković je iz anonimnosti izašla prvo zahvaljujući tome što je ćerka folk pevačice Goce Božinovske i legendardnog kompozitora Radeta Vučkovića. U proteklom periodu deca poznatih roditelja su osvojila publiku, pa smo je upitali šta ona misli o deci poznatih koja su se upustila u muzičke vode.

– Iskreno, nisam puno razmišljala o tome. To su naši roditelji, kao i svaki drugi roditelji. Ja nemam osećaj da su poznati, niti se ja tako ponašam. Možda je nama deci poznatih roditelja i malo teže jer nosimo neko vreme. Sada je sve na nama da opravdamo njihov uspeh - odgovorila je Jelena i dodala:

Laku noć?❤??

A post shared by Jelena Vučković (@jelenavuckovic1) on

– Ja mislim da sam ja lično dosta napredovala u svojoj karijeri i moji roditelji su ponosni na mene.

Iako je već dugi niz godina na estradi, Jelenu i dalje predstavljaju prvo kao Gocinu ćerku, pa tek onda po svom imenu. Upitali smo je da li joj smeta što možda i dalje nije izašla iz senke svoje majke.

– To što me zovu Gocina ćerka, to meni prija. To je moja majka kao i svaka druga majka na planeti - tvrdi Jelena.

foto: Dragan Kadić

Elena Kitić, Anastasija Ražnatović i Stefan Živojinović su takođe deca poznatih, pa smo je upitali šta misli o njima kao pevačima.

– Elena, Anastasija i Stefan su talentovana deca i sviđa mi se njihov fazon. Mala Anastasija je napravila nešto novo na estradi i mislim da će biti velika zvezda. Ovih dana u kolima slušam samo njenu pesmu. Vrtim je po nekoliko puta. Svaka čast. Za kratko vreme je napravila veliki uspeh, a verujem da će i Stevan i Elena i ona imati još mnogo toga da pokažu na estradi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.