RODILA JE TRI PRELEPE ĆERKE, A NIKAD SE NE POJAVLJUJE U JAVNOSTI: Nataša Bekvalac je KOPIJA svoje majke! (FOTO)
Nataša Bekvalac ima dve sestre, Kristinu i Draganu, Foto: Damir Dervišagić

OD NJE JE NASLEDILA LEPOTU

RODILA JE TRI PRELEPE ĆERKE, A NIKAD SE NE POJAVLJUJE U JAVNOSTI: Nataša Bekvalac je KOPIJA svoje majke! (FOTO)

Kada je primetila da Nataša ima talenat za pevanje, Mira je svoju ćerku kao devojčicu vodila na mnogobrojne festivale gde je osvajala prva mesta

Objavljeno:

Pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja Pinkove zvezdice, Nataša Bekvalac, godinama važi za jednu od najlepših naših pevačica, a lepotu je nasledila od svoje majke Mire Bekvalac.

U javnosti se retko može videti majka sestara Bekvalac, a svi koji poznaju Miru kažu da je ona uvek vesela i pozitivna. Nataši je majka bila vetar u leđa i velika podrška u danima kada je počinjala svoju karijeru, mada i pre toga.

foto: Printscreen Instagram

Kada je primetila da Nataša ima talenat za pevanje, Mira je svoju ćerku kao devojčicu vodila na mnogobrojne festivale gde je osvajala prva mesta.

Mira i Dragoljub, otac Nataše Bekvalac, u skladnom su braku dugi niz godina, a pevačica je u nekoliko navrata govorila i kako joj je žao što nije uspela da ima makar jedan lep brak kao što to imaju njeni roditelji.

foto: Printscreen Instagram

- Iza svake uspešne žene stoji mama! Ovo je moja mama! Bolju nisam mogla odabrati. Majka je majka najlepša bajka. Ova pored mi je mlađa sestra - nedavno je napisala Nataša kada je odlučila da podeli fotografiju sa majkom i sestrom Kristinom.

Bonus video

BEKAM ZARAĐUJE 40.000 € DNEVNO, A OVAKO SLAVI ŽENI ROĐENDAN: Viktorija Bekam duvala u svećice na najskromnijoj torti na svetu, a ono što joj je ćerka poklonila je NEPORCENJIVO

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.