KLINKE SU LUDELE ZA NJIM, A ON SE POVUKAO NA VRHUNCU SLAVE: Bio je VELIKA NADA Granda, a onda je NESTAO sa scene!
Darko Filipović na početku karijere, Foto: Printscreen

NEKAD I SAD

KLINKE SU LUDELE ZA NJIM, A ON SE POVUKAO NA VRHUNCU SLAVE: Bio je VELIKA NADA Granda, a onda je NESTAO sa scene!

Pevač sada ima druge prioritete

Objavljeno: 13:29h

Prva sezona muzičkog takmičenja Zvezde Granda iznedrila je dosta pevača koji su i dan danas popularni, a među njima je bio i jedan od finalista Darko Filipović. Mnogi bi rekli da se Darko povukao sa estrade, jer godinama nije izdao novu pesmu. Ipak, on radi punom parom, ali novac ulaže u nekretnine.

foto: Printscreen / Instagram

- Darko još zarađuje od pesme Ona, ona, koju je objavio pre tačno 15 godina. Svakog vikenda nastupa u zemlji i inostranstvu, a novac koji zaradi od nastupa ne ulaže u nove pesme već isključivo u nekretnine - rekao je izvor blizak pevaču. Kako kaže, umetnik zbog toga trpi kritike i od svojih fanova, ali i čelnika Grand produkcije, čiji je svojevremeno bio ekskluzivac.

- Zameraju mu mnogi što godinama nije izbacio hit, za razliku od svojih kolega koji dosta ulažu i u pesme i u spotove. Ali, eto, mnogi od njih i dalje su podstanari. Za razliku od njih, Darko ima tri stana u Beogradu, a nedavno je kupio i dva apartmana u Grčkoj na moru - priča izvor dobro upućen u dešavanja porodice Filipović.

foto: Printscreen / Instagram

Kako smo još saznali, pevač sa suprugom Jasminom i ćerkicom Nastjom živi u sedmosobnom stanu, dok druga dva u srpskoj prestonici izdaje. Apartmane na moru upravo sređuje i priprema ih za predstojeću sezonu.

Da bismo proverili istinitost ovih informacija, pozvali smo Darka. Nakon prvobitnog šoka zbog toga što smo saznali šta pevač radi u najstrožoj tajnosti, počeo je da se smeje.

foto: Printscreen/Instagram

- Ko vam je sve to rekao?! Baš me zanima da znam ko se bavi mojom imovinskom kartom - upitao nas je kroz smeh, a onda potvrdio naša saznanja.

- Tačno je da sam kupio dva apartmana koja su udaljena 15 kilometara od Soluna. Baš sam pre nekoliko dana došao iz Grčke, gde sam išao kako bih s agencijama sredio papirologiju zbog izdavanja. Kreće sezona - rekao je za Alo! Darko i dodao:

foto: Printscreen

- Ne volim da pričam o tome šta imam, a šta nemam. Svestan sam da ljudi vole da zabadaju nos u tuđe novčanike, ali mene nikada nije zanimalo šta komšija radi i šta poseduje. Iza svega što sam stekao stoji dugogodišnji krvav rad. Ništa mi nije palo s neba - rekao nam je Darko i dodao da će novih pesama uskoro biti, jer uveliko radi na njima.

Bonus video

SAŠA MATIĆ RAZVALIO NASTUPIMA TOKOM AUSTRALIJSKE TURNEJE: U znak zahvalnosti dobio je krstarenje brodom!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.