POPULARNA VODITELJKA SKINULA VERENIKA MAJI NIKOLIĆ: Šmeker iz Holandije uspeo da ZAVEDE i Lidiju Vukićević (FOTO)
Maja Nikolić ga je i javno eksponirala, Foto: Printscreen Youtube

ekskluzivno!

POPULARNA VODITELJKA SKINULA VERENIKA MAJI NIKOLIĆ: Šmeker iz Holandije uspeo da ZAVEDE i Lidiju Vukićević (FOTO)

Često je viđen u Beogradu u društvu pevačica, glumica i voditeljki

Objavljeno: 19:54h

Poznata voditeljka Snežana Dakić bila je u noćnom provodu sa bivšim verenikom pevačice Maje Nikolić.

Naime, ona je pre mesec dana, u jednom poznatom beogradskom restoranu, uživala sa izvesnim Alenom Savićem iz Holandije, koji je srpskim medijima poznat po tome što je često viđen u društvu naših estradnih dama.

foto: Facebook

Navodno, nijedna pevačica, glumica ili voditeljka, na koju on baci oko ne može da odoli njegovom šarmu, ali čim ih osvoji, on se obično povuče, tvrde upućeni. Moguće da mu smeta to što svaka veza te vrste završi u medijima.

foto: Facebook

Prvo ga je Maja Nikolić 2013. godine predstavila kao svog verenika, da bi ga dve godine kasnije povezivali i sa glumicom Lidijom Vukićević. Čuvena Viki iz "Boljeg života" navodno ga je upoznala u jednom beogradskom noćnom klubu, da bi ga nakon toga posetila i u Holandiji, kako su tada pisali mediji.

Maja i Alen pojavljivali su se zajedno na javnim događajima
Maja i Alen pojavljivali su se zajedno na javnim događajimafoto: Dimitrije Popović

Takođe, prema pisanju domaćih tabloida, Maja Nikolić i Alen Savić poveli su medijski rat kad je on počeo da tvrdi da nikad nije bio s njom i da joj je samo glumio verenika da bi preko suda povratila sina.

foto: Facebook

Kakav će epilog imati priča sa Sneki Daki, tek ćemo da vidimo, a sudeći po fotografijama reklo bi se da voditeljki, koja je uvek u trendu, i te kako prija i društvo i pažnja ovog holandskog šmekera.

foto: Facebook

Interesantno je pomenuti i da su sve tri bile starije od četrdesetogodišnjeg Savića. Naime, razlika između Maje i Alena bila je neznatna, svega četiri godine. Između Lidije i njega 17, dok je Snežana starija simboličnih 10 godina.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.